vorini-gr: Έκτακτη συνάντηση Παπούλια με Μάρκο Σεφερλή και Γιώργο Λιάγκα

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Έκτακτη συνάντηση Παπούλια με Μάρκο Σεφερλή και Γιώργο Λιάγκα

Έκκληση να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να χαμηλώσουν τους τόνους, καθώς πρόκειται για ευαίσθητο εθνικό θέμα τηλεθέασης που απαιτεί συναίνεση, απηύθυνε ο Κάρολος Παπούλιας κατά τη διάρκεια της τρίωρης συνάντησης που είχε με τους επικεφαλής των εκπομπών «Mega με Μια» και «Πρωινό»...


Ο Πρόεδρος τους θύμισε ότι οι Έλληνες όταν είναι ενωμένοι μεγαλουργούν και ζήτησε τη βοήθειά τους στην προσπάθεια για εθνική ανάταση, καθώς η τηλεόραση αποτελεί ύψιστο πολιτιστικό αγαθό για τη χώρα.

Κατά κοινή ομολογία, η συνάντηση των δύο τηλεοπτικών αρχηγών με τον κ. Παπούλια, έγινε σε τεταμένο κλίμα, με τον Γιώργο Λιάγκα να κατηγορεί τον Μάρκο Σεφερλή ότι θέτει σε κίνδυνο τη μεγάλη παράδοση των πρωινών εκπομπών, με το να αρνείται να κάνει κουτσομπολιά και με το να διακωμωδεί καθιερωμένες στήλες, όπως η μαγειρική.

Από την πλευρά του, ο παρουσιαστής του MEGA, επικαλέστηκε τη στήριξη του πρωθυπουργού στο κανάλι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον «πόλεμο» που δέχεται επειδή όπως είπε «μπορεί να γεμίζει το Δελφινάριο, αχαχούχα, καλό ε». 

Μετά τη συνάντηση, ο Γιώργος Λιάγκας, εξέφρασε τα παράπονά του στους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους, επειδή ο Πρόεδρος δεν κάλεσε τη συνεργάτιδά του, Σάσα Σταμάτη, γιατί χωρίς τις παρεμβάσεις και τα καυστικά σχόλιά της, η παρουσία του αποδυναμώνεται σημαντικά.

Ο Μάρκος Σεφερλής κατά την έξοδό του, δεν έκανε δηλώσεις. Παρ’ όλα αυτά, προσπάθησε να κάνει έναν εύζωνα της προεδρικής φρουράς να γελάσει, κάνοντας αστεία για τη φουστανέλα του («Είναι μια φούστα που φωνάζει «έλα»; Χαχαχα» ρώτησε χαρακτηριστικά) ενώ μπροστά στους δημοσιογράφους, τηλεφώνησε στον Πρόεδρο για να του κάνει μια φάρσα.

**Στην εικόνα ο Κάρολος Παπούλιας, υποδέχεται τους δύο επικεφαλής των πρωινών, οι οποίοι δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα μεταξύ τους!.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα) 




Δεν υπάρχουν σχόλια :