vorini-gr: Χολωμένος ο Κώστας που δεν έγινε η συνάντηση-γεύμα στο φυσικό του χώρο,στου "Μπαϊρακτάρη" (!)

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Χολωμένος ο Κώστας που δεν έγινε η συνάντηση-γεύμα στο φυσικό του χώρο,στου "Μπαϊρακτάρη" (!)

Φανερά εκνευρισμένος αλλά και χολωμένος παρουσιάστηκε ο Κώστας Καραμανλής στη συνάντηση-γεύμα που πραγματοποίησε με τον Αντώνη Σαμαρά στο Ξενοδοχείο Χίλτον...

Κύκλοι της Συγγρού σχολίασαν την εμμονή του Κώστα να συμφάγει με τον Αντώνη στο μαγαζί του "Μπαϊρακτάρη" στο Μοναστηράκι όπου πυκνά συχνά ο πρώην πρωθυπουργός τιμά το "θεϊκό" όπως το ονομάζει κοντοσούβλι αλλά και το γουρουνόπουλο σούβλας.

Για να μη του χαλάσει το κέφι του ο "φίλος" του Αντώνης του επιφύλαξε μια μεγάλη έκπληξη.
Στην ταράτσα του ξενοδοχείου Hilton είχαν στηθεί από νωρίς χθες το πρωί υπαίθριες ψησταριές και μεγάλη ποσότητα κρεάτων που ψήθηκαν δίπλα στην πισίνα όπου το γουρουνόπουλο σούβλας και τα παιδάκια εποχής είχαν την τιμητική τους.

Στη θέα του "μενού" ο πρώην πρωθυπουργός εκστασιασμένος από το θέαμα ξέχασε το σκοπό της συνάντησης και δεν άφησε στον Α.Σαμαρά μεγάλα περιθώρια συζήτησης η οποία μετά το γεύμα ήταν σύντομη και περιορίστηκε γύρω από στην νοστιμιά των εδεσμάτων και μόνο.

Στην εικόνα ο Κ.Καραμανλής στη θέα της γουρουνοκεφαλής αφήνει "κάγκελο" τον Α.Σαμαρά λέγοντας του:   «Αν έχεις κάτι να μου πεις πες το σύντομα γιατί έρχεται το μενού»!

 ***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα.





Article- επεξεργασμένες εικόνες: takis Vorini






Δεν υπάρχουν σχόλια :