vorini-gr: Περιστέρια κάθησαν στους ώμους του Γ. Καρατζαφέρη την ώρα της εκπομπής του!

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Περιστέρια κάθησαν στους ώμους του Γ. Καρατζαφέρη την ώρα της εκπομπής του!

Ξεκάθαρη απόδειξη της αθωώτητάς του, θεωρεί ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. την επανεμφάνιση του Αγίου Πνεύματος, που σαν από θαύμα, ήρθε εντελώς ξαφνικά ενώ βρισκόταν στον αέρα και κάθισε με τη μορφή δύο περιστεριών στους ώμους του..


Ήταν η στιγμή που ο Γιώργος Καρατζαφέρης, προσπαθούσε να εξηγήσει γιατί τον πολεμάνε εκβιάζοντάς τον να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να συμπληρωθούν οι 180, άσχετα αν δεν είναι Βουλευτής.

Τότε, εντελώς ξαφνικά, μετά το διαφημιστικό διαλειμμα, δύο λούτρινα περιστέρια, βρέθηκαν καθισμένα στους ώμους του σα να ήθελαν να του συμπαρασταθούν για άλλη μια φορά – όπως τότε που είχαν καθίσει στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια του Αγιασμού, δίνοντάς του τη Θεία Φώτιση.

Εμφανώς συγκινημένος ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., εξήγησε στους τηλεθεατές, ότι αφού έχει τη συμπαράσταση του Θεού, που του έστειλεως συμπαραστάτη το Άγιο Πνεύμα για άλλη μια φορά, δεν χρειάζεται να εξηγήσει τίποτα άλλο.

«Δεν χρειάζεται να εξηγήσω τίποτα άλλο» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Και τόνισε πως ό,τι έκανε, το έκανε με τη Θεία Φώτιση που του είχε δώσει εκείνη η δεκαωχτούρα. Κατά συνέπεια η αισχρή σκευωρία εναντίον του δεν έχει θρησκευτική βάση και θα καταρεύσει.

«Εξάλου», κατέληξε μετά από μια μεγάλη, κατανυκτική παύση, «το όνομα Catalina, που έχω δώσει στην Off Shore μου, μου το είχε πει το ίδιο το Άγιο Πνεύμα και όπως ξέρουν όλοι, αναφέρεται στο Ευαγγέλιο».

Στη φωτογραφία ο το Άγιο Πνεύμα, με τη μορφή δύο περιστεριών, δίνει για άλλη μια φορά την ετυμηγορία του υπερ του Γιώργου Καρατζαφέρη

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



  

Δεν υπάρχουν σχόλια :