vorini-gr: Φιλενάδα μέλους της Χρυσής Αυγής ακόμη δεν έχει καταλάβει γιατί φοράει περικεφαλαία ενώ κάνουν σεξ (!)

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Φιλενάδα μέλους της Χρυσής Αυγής ακόμη δεν έχει καταλάβει γιατί φοράει περικεφαλαία ενώ κάνουν σεξ (!)

Μπερδεμένη δήλωσε 25χρονη υπάλληλος καταστήματος ρουχισμού και φιλενάδα μέλους της Χρυσής Αυγής για το γεγονός πως ο «καλός» της φοράει αρχαιοελληνική, κορινθιακού τύπου περικεφαλαία ενώ κάνουν σεξ, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η συνήθειά του αυτή την έχει οδηγήσει σε σοβαρές σκέψεις σχετικά με το εάν πρέπει να τερματίσει τη σχέση τους...

«Τον Μηνά τον γνώρισα τον περασμένο Μάιο στο γυμναστήριο όπου συνήθιζα να πηγαίνω και μου άρεσε από την πρώτη στιγμή» δήλωσε σχετικά η 25χρονη Ευγενία. «Γρήγορα μου ζήτησε να βγούμε κάποιο βράδυ, πήγαμε για ένα ποτό και μετά γυρίσαμε στο σπίτι του, όπου το πρώτο πράγμα που μου έδειξε ήταν μια σπαρτιάτικη ασπίδα που είχε στο σαλόνι, κάτι που μου έκανε καλή εντύπωση γιατί πάντα μου άρεσε η αρχαία Ελλάδα. Εκείνο ήταν το πρώτο βράδυ που φόρεσε την περικεφαλαία προτού πέσουμε στο κρεβάτι» συμπλήρωσε.

Όπως μας ενημερώνει, ο 26χρονος Μηνάς είχε αρχίσει να εργάζεται ως οδηγός ταξί όμως έμεινε άνεργος λόγω της κρίσης και τώρα κάθεται πολλές ώρες στο σπίτι, παρακολουθώντας τις αγαπημένες του ταινίες, κυρίως χολιγουντιανές παραγωγές με θέμα την αρχαία Ελλάδα, όπως η «Τροία» και οι «300».

«Αρχικά δεν με ενόχλησε αυτή του η ιδιορρυθμία, μάλιστα έβρισκα την ιδέα κάπως ενδιαφέρουσα και επίσης η χαίτη της περικεφαλαίας έκρυβε την αφίσα στον τοίχο απέναντι από το κρεβάτι με τον κύριο με το μουστάκι που με αγριεύει κάθε φορά που την βλέπω» συνεχίζει η Ευγενία. «Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι το γιατί. Γιατί τόσους μήνες φοράει κάθε φορά αυτήν την περικεφαλαία; Μήπως δεν του αρέσω αρκετά και φαντάζεται ότι είμαι κάποια Σπαρτιάτισσα όταν κάνουμε σεξ;»

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, ο νεαρός λάτρης της αρχαίας Ελλάδας συνηθίζει να φοράει την περικεφαλαία και σε άλλες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας, κυρίως όταν κάνει γυμναστική στο μπαλκόνι αλλά και κάθε φορά που μιλά στο τηλέφωνο με κάποιο άλλο μέλος της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το πέρας της συνέντευξης με τον ρεπόρτερ του «Κουλουριού» η 25χρονη Ευγενία βρήκε επιτέλους το κουράγιο να ρωτήσει τον αγαπημένο της σχετικά με αυτήν του τη συνήθεια, ερώτηση στην οποία ο 26χρονος απάντησε με ένα λακωνικό «μολών λαβέ».

Article: tokoulouri / digital image takis Vorini




Δεν υπάρχουν σχόλια :