vorini-gr: Psarianos: Smells Tester

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Psarianos: Smells Tester

Μετά τον επιστάτη σε παραδεισένιο νησί, τον δοκιμαστή πολυτελών κρεβατιών, νεροτσουλήθρας, προφυλακτικών (ωχ: τον τίτλο αυτό κατέχει ο Τατσόπουλος), και τον δοκιμαστή σκυλοτροφών....

..τώρα ο Γρηγόρης Ψαριανός επιδίδεται και ως Person Experiencing Smells και μάλιστα με κλειστά τα μάτια. Απίστευτο και όμως αληθινό!

«Από μικρός είχα την τάση να μυρίζω διάφορα αντικείμενα αλλά και ανθρώπους. Έφθασα στο σημείο να κλείνω τα μάτια και να καταλαβαίνω από τη μυρωδιά τι ή ποιος βρίσκεται κοντά μου από απόσταση δέκα μέτρων»

«Ειδικά με τις γυναίκες αρέσκομαι στο να μυρίζω και εξ επαφής τα βρακιά, τα καλσόν και γενικά οτιδήποτε μπορεί να μου διεγείρει την όσφρηση».

«Ένα εργαστήριο στο Σινσινάτι όπου πραγματοποιούνται εδώ και 50 χρόνια τεστ για μυρωδιές μου έκανε πρόσκληση-πρόσληψη  ως ειδικού να μυρίζω μασχάλες, αναπνοές, πόδια, την άμμο γάτας και πάνες βρεφών, θέση που κατείχε έως τώρα κάποια Μπέτι Λάιονς που κάνει αυτή τη δουλειά εδώ και 35 χρόνια αλλά τώρα συνταξιοδοτείται»

«Η μεγαλύτερη ατυχία μου ήταν όταν έκλασε ο Πάγκαλος στην εκπομπή του Πρετεντέρη και έλειπα από το πάνελ. Θα ήταν για μένα μια τρομερή εμπειρία όσφρησης».

Δείτε και την διεθνή αναγνώριση των δυνατοτήτων του Γρηγόρη Ψαριανού από την Daily Mail  που επισημαίνει:  « Ο Γρηγόρης Ψαριανός μυρίζει το παλτό της συναδέλφου του για την ευχαρίστηση της σεξιστικής και χυδαίας ομάδας.»

Το δημοσίευμα δεν παραλείπει να αναφέρει και τον Πέτρο Τατσόπουλο για τον οποίο σχολιάζει πως είναι αυτός που βοήθησε τον Ψαριανό κρατώντας το παλτό.

Ξεφτίλα!!


***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα. Ωστόσο το άρθρο της Daily Mail  ειναι πέρα για πέρα αληθινό.



επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini


Δεν υπάρχουν σχόλια :