vorini-gr: Ο Σαμαράς απαντά στην προσβολή του Αγ. Πνεύματος, με εξορκισμό των Angry Birds

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο Σαμαράς απαντά στην προσβολή του Αγ. Πνεύματος, με εξορκισμό των Angry Birds

Συνέχεια στον Ιερό Πόλεμο εναντίον του Αλέξη Τσίπρα αλλά και όσων άλλων «άπιστων» προσβάλλουν τα σύμβολα της Ορθοδοξίας με τη χρήση πουλιών, σκοπεύει να δώσει ο Πρωθυπουργός που βάζει στο στόχαστρο το δημοφιλές παιχνίδι..

Η απάντηση στην ανίερη ταύτιση που επιχείρησε ο ΣΥΡΙΖΑ βάζοντας σε αφίσα, τον πρόεδρό του να «απελευθερώνει» το πουλί του Twitter, όπως έκανε και με το Άγιο Πνεύμα την ημέρα των Θεοφανείων, θα δοθεί κατά τη διάρκεια συμβολικής τελετής κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Αντώνης Σαμαράς θα αποκυρήξει τα Angry Birds!

Η τελετή, που θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ, θα στείλει μήνυμα προς τους ευσεβείς Χριστιανούς, ότι η Νέα Δημοκρατία, επαγρυπνεί και υπερασπίζεται το θρησκευτικό αίσθημα, σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα που το χρησιμοποιεί για διαφημιστικούς σκοπούς.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, ότι η αφίσα που κυκλοφόρησε – σε επιμέλεια Γιώργου Μουρούτη – χρησιμοποιεί τις οικείες νεοδημοκρατικές αποχρώσεις του γαλάζιου. Αποχρώσεις που επίσης προσέβαλε ο Αλέξης Τσίπρας, χρησιμοποιώντας τις στις αφίσες του!

Ο υποψήφιος βουλευτής επικρατείας της Ν.Δ. κ. Χολέβας, επανήλθε με νέα ανάρτηση στο Facebook, όπου επιτίθεται σε όσους χρησιμοποιούν τη θρησκεία για να κάνουν χιούμορ. «Η θρησκεία δεν φτιάχτηκε για να γελάμε», σημειώνει. «Φτιάχτηκε για να μαζεύουμε ψηφοφόρους. Τότε δεν την προσβάλλει κανείς».

Θέση μάχης, στον ιερό πόλεμο για τα πουλιά, πήρε όπως ήταν φυσικό και ο Άδωνις Γεωργιάδης, που μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ζήτησε από τους πιστούς, να ταίζουν τα περιστέρια στο Σύνταγμα με ψίχουλε εμποτισμένα σε imodium, προκειμένου να αποφεύγεται η ταύτιση του Αγίου Πνεύματος με το κουτσούλημα!

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει ειδική αναφορά στην «περίεργη» πρακτική των Angry Birds να πέφτουν πάνω στο στόχο τους, πρακτική που θυμίζει ισλαμιστές καμικάζι αυτοκτονίας. Αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι το παιχνίδι πέρασε τα σύνορα παράνομα, πριν χτιστεί ο τοίχος στον Έβρο.

Θέση πήρε επίσης και το κόμμα των κυνηγών, που σε ανακοίνωσή του τονίζει την πάγια θέση του ενάντια σε όσους πυροβολούν περιστέρια και προσβάλλουν τα Ορθόδοξα σύμβολα, αφού υπάρχουν τόσα άλλα πουλιά διαθέσιμα.

Τέλος, αδιευκρίνιστη παραμένει η στάση των «καραμανλικών» βουλευτών, καθώς η αποκήρυξη ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού, ερμηνεύεται από πολλούς σαν κίνηση απαξίωσης του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με μήνυμα που έστειλε μέσω ταχυδρομικού περιστεριού.

Στην εικόνα η αφίσα της εκδήλωσης (δια χειρός Γ. Μουρούτη), που «απαντά» σαφώς στην ανίερη χρήση του Νεοδημοκρατέ γαλάζιου από τον Αλέξη Τσίπρα και το Twitter

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



Δεν υπάρχουν σχόλια :