vorini-gr: Υπεύθυνος Savoir Vivre της Ν. Δημοκρατίας ο Χρήστος Ζαμπούνης ύστερα από την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του Αντώνη Σαμαρά

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Υπεύθυνος Savoir Vivre της Ν. Δημοκρατίας ο Χρήστος Ζαμπούνης ύστερα από την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του Αντώνη Σαμαρά

Τον γνωστό δημοσιογράφο, εκδότη και ειδικό σε θέματα καλών τρόπων, Χρήστο Ζαμπούνη, φαίνεται πως έχει προσεγγίσει η Νέα Δημοκρατία, ύστερα από την αδικαιολόγητη απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την ορκωμοσία του Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα της Δευτέρας...

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε πιθανότατα από τον επίτιμο πρόεδρο του κόμματος, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αφού εξήλθε από την σύντομη νοσηλεία που του είχε επιβληθεί μια μέρα πριν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε αρχικά στον βουλευτή Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, γνωστό λάτρη της καλής ζωής, προκειμένου εκείνος να προσεγγίσει τον προσωπικό του φίλο σχετικά με την πραγματοποίηση σεμιναρίων σωστής συμπεριφοράς με εξειδίκευση στον πολιτικό χώρο. 

Ο Χρήστος Ζαμπούνης φαίνεται να ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόσκληση, παραθέτοντας ορισμένα προτεινόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα βελτίωσης των κακών τρόπων του κόμματος.
Οι πρώτες φήμες από τα γραφεία της Συγγρού κάνουν λόγο για σεμινάρια ευγενούς άμιλλας, προκειμένου να διδαχθούν όλα τα μέλη του κόμματος τους κανόνες ενός ανταγωνιστικού περιβάλλοντος και συμπεριφορές μπροστά στο ενδεχόμενο της ήττας σε ένα πλαίσιο εκλογικής διαδικασίας. 

Το πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από συμπληρωματικά σεμινάρια που θα αφορούν τη συμπεριφορά σε ποικίλους χώρους και συνθήκες, το crisis management, καθώς και ορισμένα μαθήματα γαστρονομίας και οινογνωσίας. Η παρακολούθηση θα είναι υποχρεωτική για όλα τα μέλη του κόμματος, ενώ οι εκλεγμένοι στις πρόσφατες εκλογές βουλευτές θα κληθούν να παρακολουθήσουν ακόμα έναν γύρο σεμιναρίων. 

Το πρόγραμμα θα «κλείσει» με έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ και των «Φίλων Κριστιάνο Ρονάλντο», μικτής ομάδας που θα συγκροτηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στόχος του αγώνα θα είναι να τονίσει στα μέλη το κόμματος πόσο σημαντική είναι η αποδοχή στης ήττας και η σωστή συμπεριφορά απέναντι σε έναν δυνατότερο αντίπαλο.

Πλην του Χρήστου Ζαμπούνη, συντονιστές των σεμιναρίων αναμένεται να είναι τόσο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης όσο και ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφίες που το συνοδεύουν, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα).

επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini 



Δεν υπάρχουν σχόλια :