vorini-gr: Πολιτική καραντίνα τύπου "Survival" κάνει ο Γιώργος σε ελληνική βραχονησίδα (!)

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Πολιτική καραντίνα τύπου "Survival" κάνει ο Γιώργος σε ελληνική βραχονησίδα (!)

Με μεγάλη μυστικότητα ο Γ.Παπανδρέου κάνει "Survival" σε ελληνική βραχονησίδα για εξαγνισμό και αποτίμηση της ήττας του  Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στις τελευταίες εκλογές..

Κύκλοι του Κινήματος αναφέρουν πως ο πρόεδρος υποβάλλεται σε πολιτική "καραντίνα" που θα του δώσει την ευκαιρία να εκτιμήσει τυχόν λάθη που έγιναν κατά την σύντομη προεκλογική περίοδο ώστε να επανακάμψει την 7η Φεβρουαρίου στη 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το καθημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει αυτομαστίγωματα μέχρι αίματος αλλά και οδυρμούς, ασταμάτητο τρέξιμο με γυμνό πέλμα (στυλ Forest GAP), διατροφή με αγριόχορτα και τσουκνίδες, και τέλος συγγραφή βιβλίου με τον τίτλο "ΕΓΩ ή ΑΥΤΟΣ", υπονοώντας τον Ευαγ.Βενιζέλο.

Όπως αναφέρει το Κίνημα στην ανακοίνωσή του: « Ο πρόεδρος είχε ανάγκη την απομόνωση και τον διαλογισμό εν όψει του συνεδρίου. Τις τελευταίες ημέρες παρουσίαζε απώλεια μνήμης. Σκεφθείτε πως επέμενε πως ο Τσίπρας έφερε την τρόικα στην Ελλάδα και πως ο Βενιζέλος ειναι πιλότος της 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα». «Κατόπιν τούτων θεωρήθηκε αναγκαία η ολιγοήμερη απομόνωση»

Στην εικόνα "ντοκουμέντο" ο ΓΑΠ "νίπτει τας χείρας" του στα υφάλμυρα νερά που έχουν λιμνάσει λόγω των παλιρροιών ανάμεσα σε δύο μεγάλους βράχους της βραχονησίδας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, ανήκουν στην κατηγορια FANTASTIC SATIRE STORIES. Αποτελούν δε προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ).

κείμενο-επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini 






Δεν υπάρχουν σχόλια :