vorini-gr: Χιλιάδες πολίτες στο Σύνταγμα «ενάντια στους εκβιασμούς των δανειστών» (Live Streaming-pics)

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Χιλιάδες πολίτες στο Σύνταγμα «ενάντια στους εκβιασμούς των δανειστών» (Live Streaming-pics)

Νέες συγκεντρώσεις «ενάντια στους εκβιασμούς των δανειστών» πραγματοποιούνται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup...

Στην Αθήνα η κεντρική συγκέντρωση είναι στο Σύνταγμα, όπου δίνουν το παρών πάνω από 15.000 πολίτες, και στη Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο.

Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα είναι «Ανάσα αξιοπρέπειας σε όλη την Ελλάδα» και οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής μέσω του Facebook.





Συλλαλητήριο πραγματοποιείται και στο Ραδιομέγαρο της Αγ.Παρασκευής, από πρώην εργαζομένους της πρώην ΕΡΤ, μέλη πολιτικών φορέων και σωματείων, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 μηνών από το κλείσιμο του πρώην φορέα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. 

Με κεντρικό σύνθημα 
«Όχι στο μαύρο των εκβιασμών», οι διαδηλωτές αποφάσισαν να δώσουν στο συλλαλητήριο «χαρακτήρα κατά των εκβιασμών των δανειστών», στηρίζοντας -όπως τονίζουν- με αυτό τον τρόπο τα «αυθόρμητα λαϊκά συλλαλητήρια που διοργανώνονται σήμερα στο Σύνταγμα και αλλού». Οι συγκεντρωμένοι στο Ραδιομέγαρο κινούνται αυτή τη στιγμή προς το Σύνταγμα.





in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :