vorini-gr: Δίπλωμα οδήγησης μηχανής μεγάλου κυβισμού απέκτησε πρόσφατα ο "επίτιμος" (!)

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Δίπλωμα οδήγησης μηχανής μεγάλου κυβισμού απέκτησε πρόσφατα ο "επίτιμος" (!)

Έκπληξη έχει προκαλέσει σε περίοικους της οδού Αραβαντινού στο Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου διαμένει ο συμπαθής Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, η εμφάνιση του με μηχανή μεγάλου κυβισμού...

«Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας..Το σθένος αυτού του ανθρώπου,η φυσική του κατάσταση και η δίψα του για ζωή δεν περιγράφεται» είπε ένας γείτονας του "επίτιμου".

Και συνέχισε: «Το μόνο πρόβλημα που έχουμε ειναι "ηχητικό" γιατί στο πέρασμα του δημιουργούνται μικροατυχήματα όταν κάποιοι οδηγοί ξαφνιάζονται που τον βλέπουν και συγκρούονται μεταξύ τους προκαλώντας εκκωφαντικούς θορύβους. Καθημερινά η Τροχαία δεν προλαβαίνει να μαζεύει τα τρακαρισμένα».

Όμως παρά τις επανειλημμένες συστάσεις της κόρης του Ντόρας  ο κος Μητσοτάκης συνεχίζει να οδηγεί τη μηχανή του καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα.

**Στην εικόνα ο "επίτιμος" οδηγεί ξένοιαστα τη μηχανή του στην Περιφερειακή Υμηττού ενώ πίσω του "χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα"..
Κόλαση!!

***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα. 

takis Vorini

επεξεργασμένη εικόνα takis Vorini/March 2015



Δεν υπάρχουν σχόλια :