vorini-gr: Τσίπρας: Η εργαλειοθήκη ήταν του Χατζηδάκη, όχι του ΟΟΣΑ

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Τσίπρας: Η εργαλειοθήκη ήταν του Χατζηδάκη, όχι του ΟΟΣΑ

Αποκάλυψη


«Η περιβόητη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ δεν είχε καμία σχέση με τον ΟΟΣΑ αλλά ήταν εφεύρημα της ίδιας της ελληνικής κυβέρνησης που έβαλε υποκλέπτοντας τη σφραγίδα του ΟΟΣΑ για να περάσει ρυθμίσεις που ευνοούσαν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα στον τόπο μας....
 
Ήταν η εργαλειοθήκη του κ. Χατζηδάκη και όχι η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στη συμφωνία που είχε με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία.

Η αποκάλυψη του πρωθυπουργού προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης και προσωπικά του πρώην υπουργού Κωστή Χατζηδάκη. «Για κακή του τύχη, η μελέτη είναι στο διαδίκτυο», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης και πρόσθεσε: «η δική μας μελέτη είναι στη δημοσιότητα. Την ίδια στιγμή εσείς που μας κατηγορείτε για αυτή τη μελέτη, φροντίστε τη συμφωνία που υπογράψατε στις 20 Φεβρουαρίου, να τη δημοσιοποιήσετε».

Αναφερόμενος στη νέα συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης με τον ΟΟΣΑ, ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε: «Συγχαίρουμε και ενθαρρύνουμε την κυβέρνηση. Μέχρι πέρυσι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε ότι οι μελέτες το ΟΟΣΑ μας δίνουν το σχοινί για να κρεμαστούμε».

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα



επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini



Δεν υπάρχουν σχόλια :