vorini-gr: Ο Καραμανλής άφησε μισογεμάτο το πιάτο του, από ανησυχία για τη χώρα!

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ο Καραμανλής άφησε μισογεμάτο το πιάτο του, από ανησυχία για τη χώρα!

Συναγερμό έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα στους «κύκλους του πρώην πρωθυπουργού» η ραγδαία μείωση της όρεξής του, γεγονός που ερμηνεύεται από όσους διαβάζουν τους Καραμανλικούς οιωνούς, ως ενόχληση για τους χειρισμούς της κυβέρνησης...

Δύο μισοφαγωμένα σάντουιτς μέσα σε δύο μέρες, είναι σημάδι μεγάλης ψυχικής διαταραχής, σημειώνουν συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού, που έχουν σπεύσει κοντά του το τελευταίο διάστημα και καταγράφουν κάθε έκφραση του προσώπου του για να τη μεταφέρουν στον λαό.

Σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο Κώστας Καραμανλής βρίσκεται σε κατάσταση «αγχογενούς ανορεξίας», αιτία της οποίας είναι η καθυστέρηση για την επίτευξη της συμφωνίας με τους δανειστές.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν ότι τα μάτια του Κώστα Καραμανλή, λόγω της τεράστιας εσωτερικής αναταραχής που τον διακατέχει, δεν λάμπουν πλέον όπως παλιά, κάθε φορά που ο Προκόπης Παυλόπουλος του πηγαίνει το φαγητό του – μια συνήθεια που σημειωτέον μοιράζονται οι δύο φίλοι από παλιά.

«Πρέπει να υπάρξει το ταχύτερο συμφωνία με τους εταίρους, ώστε ο Κώστας Καραμανλής να ξαναβρεί την όρεξή του. Δεν αξίζει για μια διαπραγμάτευση, να διακινδυνεύουμε την ψυχική και σωματική υγεία ενός τέτοιου πολιτικού κεφαλαίου για τον τόπο», τόνισε πριν από λίγο, σε δραματική συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης.

Εξάλλου, είναι γνωστό το μαμουθένιο πολιτικό ένστικτο του πρώην πρωθυπουργού. Γι' αυτό και δεν θα ήθελε με τίποτα μια ενδεχόμενη χρεoκοπία να έχει σαν αποτέλεσμα να μείνουν απλήρωτοι όσοι έχει προσλάβει κατά τη διάρκεια της 5ετίας του, αφού αυτό θα μειώσει επικίνδυνα τις ζητωκραυγές στις δημόσιες εμφανίσεις του.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)





Δεν υπάρχουν σχόλια :