vorini-gr: Οικολογικό κράνος ποδηλάτου δικής του επινόησης λανσάρει ο ΓΑΠ (!)

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Οικολογικό κράνος ποδηλάτου δικής του επινόησης λανσάρει ο ΓΑΠ (!)

Η οικονομική κρίση δεν αναγκάζει μόνο τους πολίτες να εφευρίσκουν ευρηματικούς τρόπους του "επιχειρείν", αλλά και τους πολιτικούς...

Ο έχων μέχρι τώρα τα πρωτεία του επιχειρείν, μεγαλοβιβλιοπώλης - πολιτικός, Άδωνις Γεωργιάδης ωχριά μπρος στο επιχειρηματικό πνεύμα του Γ.Παπανδρέου ο οποίος κατασκευάζει οικολογικά κράνη ποδηλάτου mountain bike  με την επωνυμία "Water melon Eco helmet".

Η σύνθεση του κράνους ειναι απόλυτα φυσική γιατί το κυρίως μέρος του ειναι φτιαγμένο από φυσικό καρπούζι Αμαλιάδος με προσαρμοσμένα μεταλλικά κλιπ και ιμάντες στήριξης.

Η επιτυχία του μοντέλου έγκειται στο γεγονός ότι: 

1.  Έχει χαμηλό κόστος πώλησης γιατί πωλείται με το κιλό.
2.  Πωλείται με τη βούλα. (Η συσκευασία περιέχει δώρο μαχαίρι και πράσινο t-shirt).
3.  Δροσίζει το τριχωτό της κεφαλής ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και κάνει τον αναβάτη του ποδηλάτου να αισθάνεται ότι γίνεται «ένα» με το φυσικό περιβάλλον. 

Ο ίδιος ο ΓΑΠ με υπερηφάνεια δηλώνει:

«Μέχρι τώρα με κατηγορούν ότι δεν προσέφερα τίποτα σε αυτόν τον εδώ τον τόπο. Τώρα όμως με την "πατέντα" μου θα μπορέσω να αποδείξω πως μπορώ να βοηθήσω τους οικονομικά αδύναμους που μέχρι σήμερα δεν είχαν τον τρόπο να αγοράσουν ένα εργαλείο για την ασφάλεια τους».

«Με το "Water melon Eco helmet" πέραν των άλλων βοηθώ την "πράσινη ανάπτυξη" και τον κόσμο να αποκτήσει οικολογική συνείδηση».

*Στην εικόνα ο ΓΑΠ σε μια επίδειξη του  "Water melon Eco helmet" που πραγματοποιήθηκε στα όρη Τζουμέρκα παρουσία δημοσιογράφων και τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου «αν έχει πάρει τα βουνά»....δεν απάντησε...ενώ κάποιοι μουρμούριζαν...«Μάπα το καρπούζι»!

***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα. 

takis Vorini

επεξεργασμένες εικόνες takis Vorini/April-2015


Δεν υπάρχουν σχόλια :