vorini-gr: Ο Άδωνις μηνύει τη Γκολεμά γιατί τον είπε σκ@τ@μ@λ@κ@!

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ο Άδωνις μηνύει τη Γκολεμά γιατί τον είπε σκ@τ@μ@λ@κ@!

Την απόφαση να καταθέσει αγωγή και μήνυση στην Ντέπυ Γκολεμά για τα «κοσμητικά επίθετα» που χρησιμοποίησε εις βάρος του με αφορμή την ανεκδιήγητη δήλωσή του ότι εάν η χώρα βγει από το ευρώ οι γυναίκες θα γίνουν ιερόδουλες και παραδουλεύτρες, πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, απάντησε μέσω twitter και καλεί τη δικαιοσύνη να επέμβει και να τιμωρήσει την γνωστή τηλεκριτικό επειδή «τόλμησε» να χρησιμοποιήσει στην κριτική της για την απαράδεκτη δήλωσή του, υβριστικούς χαρακτηρισμούς όπως «μαλ@κας».


«Θα καταθέσω αγωγή και μήνυση και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη» γράφει σε σημερινό του tweet ο Άδωνις Γεωργιάδης, συνεχίζοντας την κόντρα που ξέσπασε με την Ντέπυ Γκολεμά.

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για να ξεκινήσει η «μάχη» των δυο, στάθηκε μία εκ των «κλασικών» δηλώσεων Άδωνι Γεωργιάδη του τύπου «αν η χώρα βγει από το ευρώ θα….».

Ο κ. Γεωργιάδης προκειμένου για ακόμη μια φορά να υποστηρίξει “καλύτερα” – τουλάχιστον όπως πιστεύει ο ίδιος – τη θέση του κόμματός του και του ιδίου για «συμφωνία με οποιοδήποτε κόστος», ξεπέρασε εαυτόν.

Όπως είπε, εάν η χώρα βγει από το ευρώ, οι γυναίκες στην Ελλάδα θα γίνουν ιερόδουλες και παραδουλεύτρες.

Η συγκεκριμένη δήλωση «έβγαλε από τα ρούχα της» την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία προχώρησε σε μια σκληρή απάντηση αλλά και σε ανταπάντηση των απειλών περί μηνύσεων προς τον Άδωνι Γεωργιάδη μέσω  Facebook






Δεν υπάρχουν σχόλια :