vorini-gr: Καμμένος | Εάν γίνει Κούγκι θα το έχουν κάνει οι δανειστές

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Καμμένος | Εάν γίνει Κούγκι θα το έχουν κάνει οι δανειστές

Την πίστη του ότι η χώρα δεν πρόκειται να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές και την αισιοδοξία του ότι η κυβέρνηση δεν απέχει πολύ από την επίτευξη συμφωνίας με τους Ευρωπαίους εταίρους εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο περιθώριο των εκδηλώσεων για την Ναυτική Εβδομάδα στο Βόλο...

Αναφερόμενος στην εμπλοκή με την πρόταση σοκ των πιστωτών δια στόματος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ , ο κ. Καμμένος σχολίασε πως εάν γίνει Κούγκι θα το έχουν προκαλέσει οι ίδιοι οι δανειστές, μη αποδεχόμενοι την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης.

«Η Ελλάδα έχει μία συγκεκριμένη πρόταση. Ο ελληνικός λαός έχει δώσει μία εντολή να φτάσουμε τη διαπραγμάτευση μέχρι εκεί που μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός κι έχοντας την εθνική μας κυριαρχία. Αυτή η πρόταση θα πρέπει είτε να γίνει αποδεκτή από τους δανειστές και από τους εταίρους, είτε από εκεί και πέρα πρέπει να ξέρουν πως τα όριά μας έχουν εξαντληθεί. Είμαι αισιόδοξος ότι θα αντιληφθούν πλέον ότι δεν μπορούν να απαιτήσουν την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας μιας ολόκληρης χώρας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.



επεξεργασμένη εικόνα takis Vorini/June-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια :