vorini-gr: Τα ΜΜΕ ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα για την ελληνική κρίση και επιλέγουν τον Βαρουφάκη.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Τα ΜΜΕ ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα για την ελληνική κρίση και επιλέγουν τον Βαρουφάκη.

Από την αρχή της  κρίσης στην Ευρωζώνη, ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ο άνθρωπος που έκανε την διαφορά. Σήμερα ο κόσμος των ΜΜΕ, συνεχίζει όσο διαρκεί η προσπάθεια στήριξης της χώρας ένα σόου παράλληλα με  πολιτικούς της φάπας και της ξεφτίλας ζητώντας όλοι μαζί «την κεφαλή του επί πίνακι»..

Η «Τρόικα εσωτερικού» σε συνεργασία με τα κανάλια της «παραπλάνησης» και της διαφθοράς τραγουδούν το κύκνειο άσμα τους, για αυτό που τους περιμένει σε λίγο καιρό, θολώνοντας έτσι τα νερά και σταυρώνοντας με μεγάλη ευκολία έναν άνθρωπο που μέχρι χθες μόνο καλά λόγια είχαν να πουν.

Δεν τους ενδιαφέρει πια καμία Ενωμένη Ευρώπη ούτε η Δημοκρατία σε αυτό τον τόπο. Πολλοί θα ήθελαν, όπως κάτι Πρετεντέρηδες από το Mega και κάτι φερέφωνα σαν τον Πορτοσάλτε τον Μπάμπη και εκείνο το ALIEN τον Μπογδάνο από τον ΣΚΑΙ, να τον δουν να σέρνεται και να εκλιπαρεί για έλεος.

Λυπάμαι, αλλά σας έκανε μεγάλη τιμή μικρά ανθρωπάρια που δεχόταν να μίλα μαζί σας όταν τον καλούσατε και αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του.

Γιατί ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε ψυχή και αντρίκια στάση την ώρα που διαπραγματευόταν με τα "θηρία" της ευρωπαϊκής διαπλοκής και του κατεστημένου περνώντας με ένα πολύ μοντέρνο τρόπο, ως ιδανικός ακαδημαϊκός που είναι, το τρόπο απεμπλοκής μας από την κρίση.

Θα έλεγα λοιπόν επιγραμματικά και αρχαϊστί να πω σε όλους εσάς που ζητάτε εξιλαστήριο θύμα της ελληνικής κρίσης επιλέγοντας τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι είστε τίποτα περισσότερο από μια «θριξ εκ τῶν μεζέων» του.!

takis Vorini







Δεν υπάρχουν σχόλια :