vorini-gr: O Μπέπε Γκρίλο στο Σύνταγμα την Κυριακή υπέρ του «όχι»

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

O Μπέπε Γκρίλο στο Σύνταγμα την Κυριακή υπέρ του «όχι»


Την υποστήριξή του στο «όχι» διατρανώνει ο αρχηγός του ιταλικού κινήματος M5S Μπέπε Γκρίλο, λέγοντας πως θα βρεθεί στο Σύνταγμα την Κυριακή για να εκδηλώσει τη «συμπαράστασή του στους έλληνες πολίτες αυτή την στιγμή Δημοκρατίας»...

«Η εξουσία στο λαό, όχι στις τράπεζες» γράφει στο μπλογκ του (www.beppegrillo.it), λέγοντας πως «και στην Ιταλία θέλουμε να αποφασίσουν οι πολίτες για το ευρώ με το δημοψήφισμα που θα προτείνουμε».

Ο αρχηγός του ιταλικού κινήματος ανάρτησε στο μπλογκ του (το εφαλτήριο του M5S) την υποστήριξή του στη θέση της ελληνικής κυβέρνησης, με hashtag «Όλοι στην Αθήνα» (#TuttiAdAtene). 

«Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα είμαι στην Αθήνα μαζί με βουλευτές και ευρωβουλευτές του κινήματός μας για να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη και την υποστήριξη στους έλληνες πόλιτες αυτήν την στιγμή Δημοκρατίας» γράφει. 

«Ο τελευταίος λόγος δόθηκε στους πολίτες και ο ελληνικός λαός θα πάρει την απόφαση που έχει τις περισσότερες ευκαιρίες, ανάμεσα στο να συνεχίσει τη λιτότητα που επιβάλλουν γραφειοκράτες και τραπεζίτες ή να ανακτήσει την κυριαρχία του» συνεχίζει.

«Και στην Ιταλία θέλουμε να είναι οι πολίτες εκείνοι που θα αποφασίσουν για το ευρώ με το δημοψήφισμα που θα προτείνουμε στο Κοινοβούλιο με νόμο λαϊκής πρωτοβουλίας που ήδη κατατέθηκε στη Γερουσία» συνεχίζει. 

«Η εξουσία στους πολίτες, όχι στις τράπεζες, θα τα πούμε στην Αθήνα στην Πλατεία Συντάγματος!» καταλήγει ο Γκρίλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια :