vorini-gr: «Γλέντια» στο Twitter: Χάλια τα οικονομικά μας, το ρίξαμε στην τυρόπιτα!

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

«Γλέντια» στο Twitter: Χάλια τα οικονομικά μας, το ρίξαμε στην τυρόπιτα!

Με χιούμορ αντιμετώπισαν οι Έλληνες το απίθανο ρεπορτάζ των Times πως οι Ελληνίδες εκδίδονται για μια τυρόπιτα...

«Ο άλλος έφερε τυροπιτάκια στο γραφείο, μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση», «Μας καλημερίζει κι ο φούρναρης με ύφος Σπαλιάρα τώρα, κατάλαβες», «Έβαλα μια τυρόπιτα στο φούρνο και περιμένω τον έρωτα», μερικές από τις καλύτερες ατάκες

Σε χρόνο... ρεκόρ εκτινάχθηκε στα πρώτα trends του ελληνικού Twitter το hashtag #tyropita, λίγο αφότου δημοσιεύθηκε το απίθανο ρεπορτάζ στους Times, πως οι Ελληνίδες το έριξαν στην πορνεία ακόμα και για τα δύο ευρώ που κοστίζει μια τυρόπιτα!

Εν τω μεταξύ, ενώ ο καθηγητής Γρηγόρης Λάζος, που επικαλείται το δημοσίευμα, διαψεύδει κατηγορηματικά πως η διατύπωση αυτή είναι δική του και αναφέρεται στο συμπέρασμα της έρευνας, η ίδια η δημοσιογράφος που υπέγραψε το ρεπορτάζ επιμένει πως όσα αναφέρει περί τυρόπιτας είναι στοιχεία της έρευνας: 

«Η τιμή (ενν. του αντιτίμου για σεξ) έχει επίσης μειωθεί δραστικά, σε σημείο που έχουν παρατηρηθεί και περιπτώσεις όπου εκδίδονται νεαρές κοπέλες για ένα κομμάτι ψωμί, για μία τυρόπιτα χαρακτηριστικά μου είχε πει ο κύριος καθηγητής», λέει η Ανθή Καρασσάβα.

Δείτε δηλώσεις του καθηγητή και της δημοσιογράφου στο παρακάτω βίντεο από το δελτίο του Mega:

Μην φανταστεί κανείς πως οι Έλληνες το πήραν... κατάκαρδα και άρχισαν τις πολιτικές και οικονομικές αναλύσεις για το πού μας έχει οδηγήσει η κρίση και το πόσο χαμηλά έχουμε πέσει ως άνθρωποι. Προφανώς και συνέβη το αντίθετο, καθώς ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πήραν σοβαρά μια τέτοια «έρευνα», που στην τελική ανάλυση, δεν έχει το παραμικρό αντίκρισμα στην καθημερινότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Έτσι λοιπόν, άρχισε η πλάκα, που αν και τις περισσότερες φορές ήταν έως και... χοντροκομμένη, διανθίστηκε με πανέξυπνες ατάκες και σχόλια για την «αξία» της τυρόπιτας ή και τα «λάθη» στο φλερτ! Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τα έβαλαν με τους Άγγλους, τόσο γιατί ήταν εκείνοι που δημοσίευσαν μια έρευνα με τέτοιο τίτλο, όσο και αναφορικά με την δική τους συμπεριφορά σε σχέση με το σεξ, όπως την βιώνουν οι Έλληνες στα νησιά τα καλοκαίρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :