vorini-gr: Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει απόψε (vid)

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφει απόψε (vid)

Η σαλονικώτικη παρέα ανανεώνει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για 9η συνεχόμενη χρονιά και έρχεται με ένα από τα κλασικά, χαρακτηριστικά της τρέιλερ για την αποψινή της πρεμιέρα ...

Μπορεί να άργησαν λίγο, όμως τελικά οι "Ράδιο Αρβύλα" επιστρέφουν στους δέκτες μας απόψε στις 23.15 το βράδυ. Ο Αντώνης Κανάνης, ο Γιάννης Σεβετάς μαζί με τους Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση κάνουν πρεμιέρα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για 9η συνεχόμενη σεζόν.

Αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το κατά πόσο Κανάκης και ΑΝΤ1 θα μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία ώστε να συνεχιστεί η εκπομπή που σημειωτέον αποδίδει τα μέγιστα στη βραδινή ζώνη του σταθμού όλα αυτά τα χρόνια. Πριν από 10 μέρες περίπου ο όμιλος ΑΝΤ1 ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους. Κάπως έτσι η εκπομπή που βγαίνει στο αέρα Live από τη Θεσσαλονίκη θα καλησπερίσει το τηλεοπτικό για πρώτη φορά απόψε.

Φυσικά, οι υπεύθυνοι της εκπομπής φρόντισαν να ετοιμάσουν ένα από τα χαρακτηριστικά τους τρέιλερ, με το οποίο σατιρίζουν την πολιτική επικαιρότητα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. 

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια :