vorini-gr: Θαύμα στη Λέσβο: Σέλφι με τον Ποντίφηκα έβγαλε η Ελένη Λουκά

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Θαύμα στη Λέσβο: Σέλφι με τον Ποντίφηκα έβγαλε η Ελένη Λουκά

Φαίνεται πως η χριστιανική αγάπη όλα τα νικάει, ακόμα και όταν πρόκειται για τους «άσπονδους εχθρούς» του καθολικού Ποντίφηκα...

Ο λόγος για την γνωστή «πολέμιο» του Βατικανού, Ελένη Λουκά, η οποία βρέθηκε σήμερα στη Λέσβο με στόχο να διαμαρτυρηθεί για την άφιξη τον Πάπα, αλλά αντ’αυτού κατέληξε φανατική θαυμάστρια του, βγάζοντας μάλιστα ακόμα και σέλφι με τον Ποντίφηκα.

Όπως μετέδωσε ο τοπικός σταθμός Lesbian Channel, η γνωστή «υπερ-χριστιανή» που κάνει συχνά την εμφάνιση της στα τηλεοπτικά κανάλια, ακολούθησε τον Πάπα Φραγκίσκο στη σημερινή επίσκεψη του στη Λέσβο. Εκεί, ζήτησε επίμονα να τον συναντήσει προκειμένου, όπως είπε, να του εξηγήσει γιατί είναι η ενσάρκωση του Αντίχριστου στη Γη, αίτημα το οποίο έκανε δεκτό ο Ποντίφηκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της ολιγόλεπτης συνάντησης τους συζήτησαν θέματα της χριστιανικής επικαιρότητας, αλλά και το σχίσμα των δύο εκκλησιών το 1054, ένα θέμα που απασχολεί καθημερινά όλους τους Έλληνες.

Παπικές πηγές που παραβέθηκαν στη συνάντηση λένε ότι ο Πόντιφηκας ακούμπησε το χέρι του το κεφάλι της κυρίας Λουκά με αποτέλεσμα αυτή να ηρεμήσει αμέσως.

Αποχωρώντας χαμογελαστή από τη συνάντηση, η κυρία Λουκά δήλωσε στα ξένα τηλεοπτικά συνεργεία «I like Pap» (συμπαθώ τον Πάπα) σε αντίθεση με τις σκληρές δηλώσεις που είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια κατά την επίσκεψη του Πάπα Ιωάννη Παύλου στην Αθήνα, για τον οποίο είχε πει χαρακτηριστικά «I don’t want Pap. Pap is killer». (βίντεο)


Qualitative disinformation by Βατράχι

Δεν υπάρχουν σχόλια :