vorini-gr: Όταν δεν συμφωνεί ο Κοντομηνάς...«εσύ δεν πρέπει να μιλάς»

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Όταν δεν συμφωνεί ο Κοντομηνάς...«εσύ δεν πρέπει να μιλάς»

Η ελεύθερη πολυφωνική και πλουραλιστική ιδιωτική τηλεόραση φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο με την παρέμβαση του Δ. Κοντομηνά.  Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης αρκεί να την εγκρίνει ΜΌΝΟ ο κάθε Κοντομηνάς...

Σε μια πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά χρονικά παρέμβαση προέβη ο πρόεδρος του Alpha, οταν δημοσιογράφοι πρωινής εκπομπής τοποθετήθηκαν για ένα θέμα σε σχέση με την ιδιωτική πρωτοβουλία και την υγεία.

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού πήρε τηλέφωνο, διέκοψε την εκπομπή και σε ιδιαίτερα οργισμένο ύφος τους... «επανέφερε στην τάξη».

Τα πυρά του στράφηκαν κυρίως στους δημοσιογράφους οι οποίοι «τόλμησαν» να τοποθετηθούν για τα θέματα αυτά, ενώ στα λεγόμενά του έμπλεξε το κράτος, τους πρόσφυγες, ακόμη και την... Τουρκία.

Όλα ξεκίνησαν από το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την πρωτοβουλία του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών να εντάξει τους Φούρνους Ικαρίας στο πρόγραμμα ιατρικής υιοθεσίας.

Ο τηλεπαρουσιαστής είπε: «Κι αυτό μας κάνει υπερήφανους σε μια ευρωπαϊκή χώρα; Ότι η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη… Να είστε περήφανοι! Για την κατάντια αυτή Δήμο μου…» απευθυνόμενος στο Δήμο Βερύκιο.

Ο Δήμος Βερύκιος  ανταπάντησε σε υψηλούς τόνους, πέταξε τα ακουστικά του και αποχώρησε.

Είχαν προηγηθεί αναφορές για την επένδυση της Lamda Development στο Ελληνικό και το χαμηλό αντίτιμο με το οποίο παραχωρήθηκε η έκταση.

Η εκπομπή διακόπηκε και μόλις επέστρεψε στον αέρα η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, προέβη σε διευκρινίσεις.

Εκείνη τη στιγμή, όμως, παρενέβη ο πρόεδρος του σταθμού, Δημήτρης Κοντομηνάς, σε μια κίνηση πρωτόγνωρη στα δημοσιογραφικά χρονικά.

Στα πλαίσια της... ελευθερίας του λόγου ο Δημήτρης Κοντομηνάς επανέφερε στην τάξη τους εργαζόμενούς του θυμίζοντας του ότι «φροντίζει να παίρνουν τους μισθούς τους» κ.α...

Δείτε  παρακάτω τα βίντεο:




Δεν υπάρχουν σχόλια :