vorini-gr: Με ξεκλείδωτες τις πόρτες κοιμάται ο Άρης Πορτοσάλτε όσο είναι στη χώρα μας οι θεσμοί

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Με ξεκλείδωτες τις πόρτες κοιμάται ο Άρης Πορτοσάλτε όσο είναι στη χώρα μας οι θεσμοί

Απολύτως ήσυχο έχει το κεφάλι του τις τελευταίες μέρες ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος μοιάζει να μην έχει άγχος για τίποτα, χάρη στην παρουσία των θεσμών στη χώρα μας...

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος δεν έκρυβε τις τελευταίες εβδομάδας την αγωνία του για την αβεβαιότητα της έλευσης των θεσμών στη χώρα μας, δηλώνει πλέον απόλυτα ήρεμος, καθώς αισθάνεται ασφάλεια με την παρουσία των εκπροσώπων των εταίρων στην Ελλάδα.

Ο κ. Πορτοσάλτε, κοιμήθηκε το βράδυ με την εξώπορτά του ξεκλείδωτη, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτή και την μπαλκονόπορτα, ενώ το πρωί πάρκαρε στα γραφεία του ΣΚΑΪ αφήνοντας ξεκλείδωτο και το πολυτελές του αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, παραβρέθηκε σε γεύμα, κατά τη διάρκεια του οποίου άφησε στο τραπέζι το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο, δίχως καμία απολύτως έγνοια.

«Όσο είναι οι θεσμοί εδώ, αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, δεν φοβάμαι τίποτα. Όλα είναι διαφορετικά. Ο καιρός έφτιαξε, δεν έχει κίνηση, ενεργούμαι κανονικά και φυσικά δεν κινδυνεύει κανείς. Μακάρι να τους πείσουμε να μείνουν εδώ για πάντα, μόνο έτσι αυτή η χώρα θα σωθεί», σχολίασε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο δημοσιογράφος, την ώρα που φιλούσε μια φωτογραφία των θεσμών.

Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες που θέλουν τον κ. Πορτοσάλτε να σκοπεύει να δεθεί στις ρόδες του αεροσκάφους που θα μεταφέρει τους θεσμούς εκτός της χώρας, με τον ίδιο να ελπίζει πως δεν θα χρειαστεί να φτάσει σε τόσο ακραία μέτρα, αρκούμενος σε μια καντάδα κάτω απ' το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους.

digital image processing: takis Vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :