vorini-gr: Ο Σταύρος Θεοδωράκης μαθαίνει γιόγκα και κάθεται σε fitball, τι ζούμε...

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μαθαίνει γιόγκα και κάθεται σε fitball, τι ζούμε...

Τέτοιο κόμμα (όχι νούμερο) δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο και είναι κρίμα που -σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις- σβήνει σιγά σιγά. Είναι ανάγκη να βοηθήσουμε όλοι να συνεχίσει να υπάρχει το Ποτάμι, προσωπικά προτίθεμαι και να το ψηφίσω αν χρειαστεί....

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης εδώ και καιρό δεν κάθεται στην παραδοσιακή καρέκλα που είχε στο γραφείο του» διαβάζουμε στο site του κόμματος ως αναδημοσίευση από το Πρώτο Θέμα (οι φωτογραφίες είναι του Θοδωρή Μανωλόπουλου). Και πού κάθεται θα πείτε; Ιδού: «Την έχει αντικαταστήσει τα τελευταία δύο χρόνια με μια γκρίζα μπάλα που οι γνώστες την αποκαλούν «ελβετική» ή αλλιώς fitball».

Και να ήταν μόνο αυτό; «Με πρωτεργάτη τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη, τα περισσότερα στελέχη και οι εργαζόμενοι του Ποταμιού, αντικατέστησαν τις καρέκλες τους με μπάλες ισορροπίας, ενώ σχεδόν παντού στους χώρους του κτιρίου διακρίνει κανείς δοκούς ισορροπίας σε βαθμό που δυσκολεύεται να πιστέψει ότι βρίσκεται σε κομματικά γραφεία». 

Και να ήταν μόνο αυτό; Θα γιορτάσουν στο Ποτάμι και την Παγκόσμια Ημέρα γιόγκας! 

Και προετοιμάζονται μάλιστα! Τι ζούμε Θεέ μου... Ιδού: «Από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε στη Σεβαστουπόλεως "κύκλος» σεμιναρίων" με τον καθηγητή φυσικής αγωγής Βαγγέλη Τζανή να καθοδηγεί τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Γιώργο Αμυρά αλλά και τους εργαζόμενους στο Ποτάμι, για τη σωστή στάση του σώματος».

Στην παραπάνω φωτογραφία πάντως βλέπουμε δύο-τρία στελέχη του Ποταμιού να κάθονται σε κανονικές καρέκλες και όχι σε τσιχλόφουσκες, συγγνώμη σε fitball ήθελα να πω. Αδικημένα, δεν θα μπουν σε φάση "ζεν" σαν τους άλλους.

Πρότεινα στην «Εφ.Συν.» να βάλουμε κι εμείς fitball και γέλαγαν όλοι μαζί μου να ξέρετε. Πού να καταλάβουν... 

του Δημήτρη Κανελλόπουλου

επεξεργασμένες εικόνες takis Vorini




Δεν υπάρχουν σχόλια :