vorini-gr: Δημοσιογραφία με… βατραχοπέδιλα

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Δημοσιογραφία με… βατραχοπέδιλα

*** Το βατράχι από μόνο του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Χρειάζεται πάντα ένα βάλτο για να αναπαραχθεί....

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν τσίμπησε από την τρολιά που δημοσίευσε το «Βατράχι». Είναι επιλεκτικός. Τσιμπάει μόνο στις τρολιές που δημοσιεύει το «Κουλούρι».

*** Συγκλονιστική αποκάλυψη από το site salalala.gr: Πιτυρίδα κόλλησαν οι αθλητές της Εθνικής Νέων από τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Ειδικός πιτυριδολόγος δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Είναι απίθανο να θεραπευτούν τα παιδιά».

*** Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε για την έξοδο στις αγορές ότι «δώσαμε σε οδηγό λεωφορείου να οδηγήσει F- 16”. Ο γνωστός βασιλιάς των αιθέρων που πιλοτάρει F-16 με στικάκι (ξεχασμένο πάντα)

*** Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι θα βγούμε και δεύτερη και τρίτη φορά στις αγορές. Φοβάμαι πλέον ότι η ζακέτα δεν μας φτάνει. Θα χρειαστούμε πανοπλία.

*** Η Βελκουλέσκου ανησυχεί για το ότι υπάρχει αυτό το παρωχημένο δικαίωμα στην απεργία που βάζει φρένο στην ανάπτυξη. Στην επόμενη συνέντευξη της θα δηλώσει: «Μια χαρά ανάπτυξη δεν είχε η Αρχαία Αθήνα, που είχε δούλους;»


Επικρατέστεροι υποψήφιοι για το Βραβείο Τσαπατσούλιτζερ 2017: «ΒΗΜΑτοδότης», protothema.gr, eleftherostypos.gr, Athens Voice Online και iefimerida.gr
#Επιδομα_σφραγιδας


Δεν υπάρχουν σχόλια :