vorini-gr: Ο Κώστας Καραμανλής έκαψε συμβολικά σημαία της Ε.Ε. σε γυράδικο

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ο Κώστας Καραμανλής έκαψε συμβολικά σημαία της Ε.Ε. σε γυράδικο

Λίγες μόλις ώρες μετά την γνωστοποίηση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να απαγορεύσει τον γύρο μια πρωτοεμφανιζόμενη συλλογικότητα με επικεφαλής που αυτοαποκαλείται «Τσικνοσπισιστές» έδωσε δυναμικό παρών σε κεντρικό σουβλατζίδικο...

Μεγάλη έκπληξη όμως προκάλεσε το γεγονός ότι επικεφαλής της συγκεκριμένης ακτιβιστικής ομάδας ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που φαίνεται ότι εξαιτίας της συγκεκριμένης στάσης της Ε.Ε. απέναντι στον γύρο, όχι μόνο εγκατέλειψε την γνωστή φιλοευρωπαϊκή του στάση αλλά προχώρησε κι ένα βήμα πιο πέρα: έκαψε μπροστά στη θράκα και την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επιπλέον λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ο πρώην πρωθυπουργός ξαναβρήκε την φωνή του καθώς δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα όπως «αυτή είναι η Ευρώπη που θέλουμε;» ενώ μίλησε σε πολύ απαξιωτικούς τόνους για το διευθυντήριο των Βρυξελλών που ελέγχεται από «χορτοφάγους σερσέμηδες».

Μετά το τέλος της διαμαρτυρίας ο Κώστας Καραμανλής και ο υπόλοιπη ομάδα προκάλεσαν μικρές συμβολικές ζημιές σε ένα μανάβικο και αποχώρησαν πετώντας προκηρύξεις και φωνάζοντας συνθήματα κατά της Ευρώπης των Αντισπισιτών.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :