vorini-gr: Διαμιζεύοντα φαρμακεία

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Διαμιζεύοντα φαρμακεία

*** Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάνει λόγο για σκευωρία και μιλά για επανάληψη του ’89, όταν το κραταιό ΠΑΣΟΚ ήταν πιο αγνό ακόμα και από την αειπαρθένο Μαρία...

*** Πριν ακόμα οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Novartis μάθουν το περιεχόμενο της δικογραφίας άρχισαν οι δηλώσεις και οι μηνύσεις. Με τέτοια κληρονομικό χάρισμα, που προβλέπει ακόμα και τις δικογραφίες, οι μισοί είναι έτοιμοι για καριέρα σε ταρώ- χαρτιά, ενδεχομένως και στην αστρολογία.
*** Ο Μίκης Θεοδωράκης είπε ότι οι χρυσαυγίτες αγαπούν την πατρίδα τους, αλλά με έναν τρόπο …εριστικό. Αν λοιπόν πετύχετε στο δρόμο κανένα τάγμα εφόδου με μαχαίρια και λοστάρια στο χέρι να του φωνάξετε: «Α, να χαθείτε, εριστικοί». Θα ντραπούν και θα φύγουν. Εγγυημένο.

*** Ο Πάπας βράβευσε τον Ταγίπ Ερντογάν ως «Άγγελο της Ειρήνης». Θα μπήκε σε εκκλησία με σκάρτο θυμίαμα, δεν εξηγείται αλλιώς.

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από 100 ξένες βασιλόπιτες, έκοψε προχθές και τη δική του. Είναι τέτοιος ο εθισμός στο κοπή τη πίτα, που την Τσικνοπέμπτη θα περιμένει να του πέσει το φλουρί στην μπριζόλα.

*** Ο Γιάννης Αλαφούζος είπε στους απλήρωτους εργαζόμενους του Παναθηναϊκό ότι ο ίδιος έχει βάλει στην ΠΑΕ 4,5 εκ. ευρώ, ενώ εκείνοι δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ. Αχάριστος ο εργαζόμενος, παιδί μου. Εμ του δίνεις δουλειά, εμ δεν σου δίνει φράγκο. Πώς να πάει μπροστά η χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :