vorini-gr: «Στραβά μάτια» από τον Λεβέντη για το σύνθημα βουλευτή του (ηχητικό)

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

«Στραβά μάτια» από τον Λεβέντη για το σύνθημα βουλευτή του (ηχητικό)

Μήπως το ότι η Ένωση Κεντρώων καταγράφει τα μεγαλύτερα ποσοστά της στη Θεσσαλονίκη, να παίζει κάποιο ρόλο;..

Τα «στραβά μάτια» έκανε τελικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σχετικά με το σύνθημα «να καεί, να καεί η π… η Βουλή» που ακούστηκε σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα, με τον βουλευτή του εν λόγω κόμματος, Αριστείδη Φωκά, να ενθαρρύνει όσους το φώναζαν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λεβέντης επέλεξε να καλύψει τον βουλευτή του, αναφέροντας στον Realfm πως «είναι από τους πιο έντιμους βουλευτές» και πως «δεν έχει δώσει το ελάχιστο δικαίωμα».

«Στην συγκέντρωση υπήρχε οργή, λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε για την ποινή κατά του ΠΑΟΚ. Το λάθος του βουλευτή είναι ότι έπρεπε να ζητήσει να σταματήσει το σύνθημα. Όφειλε να παρέμβει προς τον κόσμο και να ζητήσει αυτοσυγκράτηση», είπε ο κ. Λεβέντης, προσθέτοντας ότι δεν επικοινώνησε καν με τον βουλευτή του διότι γνωρίζει ότι είναι κόσμιος.


«Ήταν φράση της ομηγύρεως και απλά το λάθος του ήταν ότι δεν έκανε νεύματα αυτοσυγκράτησης», είπε ο κ. Λεβέντης, «ξεχνώντας» ίσως πως τα νεύματα του βουλευτή του καλούσας όχι για αυτοσυγκράτηση, αλλά για το αντίθετο.

✔️Υ.Γ.: Ίσως, το γεγονός ότι η Ένωση Κεντρώων στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές κατέγραψε τα μεγαλύτερα ποσοστά της στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, να εξηγεί στη στάση του Βασίλη Λεβέντη. Ίσως…

Η παρέμβαση Λεβέντη στον Realfm:





altsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια :