vorini-gr: Θα σας φτιάξω μακαρόνια με κιμά!!

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Θα σας φτιάξω μακαρόνια με κιμά!!

Κάθε μέρα στήνουν δημοσκοπήσεις όπου ο Κυριάκος προελαύνει. Σαν ο πλέον περιζήτητος. Στον κόσμο αυτή η εκτίμηση δεν υπάρχει....

Οι δημοσκόποι και οι δημοσιογράφοι είναι υπάλληλοι του Κυριάκου και προσπαθούν να πείσουν την κοινωνία ότι υπάρχουν κρυμμένοι Έλληνες που παθαίνουν κρίση στην έλευση του «Μεσσία» της πολιτικής, όπως πάθαιναν κάποτε τα κοριτσάκια στην εμφάνιση του Ρουβά.

Το χειρότερο είναι ότι έχει πιστέψει κι αυτός τις στημένες δημοσκοπήσεις και περπατάει λες και κυβερνάει ήδη.

Ο Μητσοτάκης ήταν και παραμένει ένα ξένο σώμα και για τους Έλληνες και για τους ίδιους τους Νεοδημοκράτες. Ακόμα και ο αποθανών Μητσοτάκης δεν θα είχε ποτέ κυβερνήσει τη χώρα αν δεν τον στήριζε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Υπάρχει μία ανεξήγητη αγάπη του κομμουνιστικού κόμματος με την οικογένεια Μητσοτάκη. Ακόμα και τώρα το ΚΚΕ αποχώρησε από τη Βουλή στην υπόθεση Novartis και δεν ψήφισε την τροπολογία για αύξηση του κατώτατου μισθού.

Από δυο διαφορετικές πόρτες ΚΚΕ και ΝΔ καταλήγουν στην «ίδια» πολιτική γραμμή. Ακόμα και ο Μίκης Θεοδωράκης έχει υπάρξει υπουργός του Μητσοτάκη. Από τον Θεοδωράκη ως τον Άδωνη όμως είναι πολύς δρόμος χούντα και κατρακύλα.

Δεν ξέρω τι λένε τα γκάλοπ πάντως και ούτε και με νοιάζει. Άλλωστε ποτέ δεν έπεσαν μέσα σε καμία εκτίμηση. Οπότε θα πω αυτό που εγώ βλέπω σαν ανάγωγός. Έχουν τρελά νεύρα με τον Τσίπρα, κάπως αυτό το κλίμα έχει ξεστραβώσει μετά τη Θεσσαλονίκη. Σε καμιά κουβέντα όμως του κόσμου δεν ακούς τη βεβαιότητα ότι θα έρθει ο Κυριάκος. Το αίσθημα του κόσμου είναι ότι ο Κυριάκος δεν θα κυβερνήσει.

Θα καταλάβουν σύντομα όλοι οι Λιμοκοντόροι του συστήματος ότι η εποχή τους πέρασε. Καλά για Το ΚΙΝΑΛ δε μιλάμε. Σιγά μην είναι τρίτο κόμμα η Φώφη. Γελάνε τα κομμωτήρια. Το φυτό ΠΑΣΟΚ έχει μαραθεί στη γλάστρα του και αυτή η αποξηραμένη πριμαντόνα της συμφοράς, η Φωφώκα η δεξιομανούσα, θα υποστεί συντριβή στις εκλογές.

Ο Γιωργάκης σε ποιον βράχο έπεσε με το κανό του αυτή την εβδομάδα; Το παιδί αυτό έχει γελοιοποιήσει το όνομα του πατέρα του. Ένας περιφερόμενος τίποτας.

Ας περιμένουμε τις εκλογές γιατί θα έχουμε εκπλήξεις και κυρίως θα έχουμε κι άλλες εκλογές. Η χώρα έφυγε από το παρελθόν της. Ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ούτε ενέσιμο, ούτε υπόθετο κι ο Τσίπρας δεν θα είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ελπίδας. Η ιστορία δεν φοράει το ίδιο ρολόι ούτε με τον Τσίπρα, ούτε με τον Μητσοτάκη.

Μην κοπούν οι συντάξεις. Κόψτε τον σβέρκο σας, κόψτε ό,τι θέλετε, όχι τις συντάξεις.
Έχουν κοπεί 14 φορές, 11 από πασοκοδεξιά και τρεις από πρώτη φορά αριστερά. Φτάνει.

Υ.Γ.1: Πολύ καλά κάνουν και ξεκινάνε στις 9:00. Πάρα πολύ καλά. Η πρώτη ώρα στα σχολεία ήταν μόνο χασμουρητά. Παλεύαμε να κρατήσουμε τα μάτια ανοιχτά. Φτάνει αυτή η συντηρητικούρα. Η πολύ συντήρηση κάνει τη ζωή κονσέρβα.

Υ.Γ.2: Και τώρα η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να κάνει εμπάργκο στην ΕΡΤ. Επειδή ένας δημοσιογράφος κανονικός είπε μία άποψη αντίθετη απ’ αυτή που έχουν όλοι υπόλοιποι δημοσιογράφοι των ιδιωτικών καναλιών. Σχολίασε την ομιλία του Μητσοτάκη και είπε ότι είχε εθνικιστικές αναφορές. Δεν έπρεπε να το πει γιατί ήταν σε κρατικό κανάλι. Ενώ αν ήταν σε ιδιωτικό θα το έλεγε; Ασφαλώς και όχι. Συμπέρασμα; 

Κανένας δημοσιογράφος πουθενά στη χώρα αυτή δεν μπορεί να πει τίποτα εναντίον του Μητσοτάκη. Όλοι πρέπει να προσκυνούν τον Μητσοτάκη. Πολύ καλά έκανε ο Καψώχας και είπε την άποψή του ελεύθερα, όπως ελεύθερα βρίζουν και τον Τσίπρα όλοι ανεξαιρέτως οι δημοσιογράφοι των ιδιωτικών καναλιών. 

Από πότε η ελευθερία της άποψης είναι μόνο όταν μιλάμε εναντίον της αριστεράς; Από ποτέ αυτός ο τόπος πρέπει να το βουλώνει στο άκουσμα του ονόματος Μητσοτάκη; Ασφαλώς με τον ίδιο τρόπο και οποιοσδήποτε δημοσιογράφος στην ΕΡΤ μπορεί να πει την άποψή του για τον Τσίπρα και μπορεί αυτή άποψη να είναι ίδια με την άποψη των υπολοίπων δημοσιογράφων των ιδιωτικών καναλιών.
Αλλά άμα κάνεις παρέα με τον Άδωνη, μόνο χουντικές μεθόδους θα σκέφτεσαι.

Υ.Γ.3: Η ΕΣΗΕΑ έβγαλε αμέσως ανακοίνωση, αλλά δεν θυμάμαι να έχει βγάλει ανακοίνωση όταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε πει τον Νίκο Παππά φασίστα.
ΕΣΗΕΑ. Μια φορά κι έναν καιρό που λένε.

Υ.Γ.4: Ψάχνει ο Άδωνις πώς δεν θα πληρώνουν οι νεοδημοκράτες την ΕΡΤ. Κοίτα να βρεις τρόπο να πληρώσετε τα δάνεια του κόμματος σας, τα εκατομμύρια που τρώτε γυρολόγοι λογάδες του τίποτα. Έχετε ρημάξει όλες τις συντάξεις και όλα τα νοικοκυριά και μιλάτε ακόμα. Πότε θα σηκωθεί αυτός ο λαός όρθιος να τα πάρει σβάρνα όλα.

Υ.Γ.5: Το ακούσαμε κι αυτό. Ένας δέχτηκε πρόστιμο 500 ευρώ στην Στυλίδα γιατί το σκυλί του γαύγιζε και ενοχλούσε. Μάλιστα, ο ενοχλημένος γείτονας που έκανε την καταγγελία μένει αρκετά μακριά από το σπιτικό του σκύλου. Μάλλον έχει βιονικό αυτί. Δεν εξηγείται αλλιώς. Θα έρθει Μητσοτάκης θα σκάσουν και τα σκυλιά να γαβγίζουν.

Υ.Γ.6: Καθώς έκανα ζάπινγκ έπεσα πάνω σε ένα από τα ριάλιτι για τα μοντέλα και έγινα έξω φρενών ο ανάγωγος. Είδα έναν τυπάκο, που είναι λέει φωτογράφος, να σχολιάζει ρατσιστικά και χυδαία τις κοπέλες που συμμετέχουν λες και ήταν κομμάτια κρέας. Λες και θα μπουν στη βιτρίνα του χασάπη για πούλημα. Εκεί στο ΕΣΡ όλα καλά; Είστε ανεξάρτητη αρχή, όχι Απαθής αρχή.

Υ.Γ.7: Είχανε βάλει και τα μνημεία της χώρας μέσα στη λίστα των ακινήτων που παραδώσαμε στους Γερμανούς την ώρα που υπογράφαμε με χέρια και πόδια τα μνημόνια. Τώρα να σοβαρευτούμε λίγο. Και να σοβαρευτούν και οι αληταράδες της Ευρώπης που ζητάνε να πατσίσουν τα χρωστούμενα με τα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία μιας χώρας. Μη βλέπουμε μόνο την πλευρά που έλληνες πολιτικοί παραδίδουν την κυριαρχία της χώρας, αλλά να βλέπουμε και τους ευρωπαίους που ζητάνε για τα χρωστούμενα τους να παραδώσει μια χώρα την ιστορία της και τον πολιτισμό της.

Αυτή είναι η Ευρώπη που θέλουμε; Θα έπρεπε από μόνοι τους να τα εξαιρούν. Να υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία ότι ποτέ σε καμιά χώρα του κόσμου δεν μπορούν να μπαίνουνε πολιτιστικά μνημεία στη ζυγαριά για την μια χώρα χρωστάει. Κάτω τα χέρια από τον πολιτισμό μας. Αρκετά μνημεία κλέψατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :