Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Σοκ: Εξερράγησαν ψάρια γεμάτα πετρέλαιο σε ψησταριά!

Τα είχε πιάσει χθες ψαροντουφεκάς στον Άλιμο..

Με σοβαρά εγκάυματα νοσηλεύεται στο Τζάννειο νοσοκομείο εργαζόμενος σε γνωστή ψαροταβέρνα του Πειραιά, όταν δοκίμασε να ψήσει στα κάρβουνα δύο ντηζελοκίνητες κολιπέστροφες που μόλις του είχε φέρει φίλος του ψαροντουφεκάς από τον αργοσαρωνικό.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της πυροσβεστικής, τα ψάρια που μεταλλάχθηκαν ταχύτατα ύστερα από το ατύχημα του Αγία Ζώνη ΙΙ διέθεταν ένα κρυφό ντεπόζιτο γεμάτο καύσιμα. Μόλις οι πρώτες σπίθες από τα κάρβουνα έφτασαν στο πετρέλαιο που βρισκόταν μέσα στα ψάρια, έγινε το κακό.

Το υπουργείο Ναυτιλίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι το ατύχημα οφείλεται σε σαμποτάζ κύκλων της Ν.Δ. που προσπαθούν να διαψεύσουν τις καθησυχαστικές ανακοινώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή αλλά και την μαρυρία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες το κοινό δεν πρέπει να πιστεύει στα μάτια του αλλά σε αυτό που του λένε εκείνοι.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

επεξεργασμένη εικόνα takis Vorini


του Νίκου Ζαχαριάδη
Δημοσίευση σχολίου