Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018

Το κορίτσι με το πλούσιο βιογραφικό σε... αγγούρια και μπακαλιάρους που ανέλαβε να υπηρετήσει τον Άδωνη

Η Ιωάννα Δεμεντή ανέλαβε να υπηρετήσει τον Άδωνη Γεωργιάδη, αφού προσελήφθη παρανόμως από το ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι για το οποίο και διώκεται τώρα...

Ωστόσο, η επιλογή του αντιπροέδρου της ΝΔ δεν μπορεί να θεωρηθεί καθόλου τυχαία αφού πρόκειται για ένα κορίτσι με έντονο... ταπεραμέντο και γνώσεις τόσο στην οπωροκηπευτική όσο και στα ψάρια και συγκεκριμένα στον μπακαλιάρο.

H Ιωάννα Δεμεντή δηλώνει απόφοιτος ΤΕΙ βιλβιοθοικονομίας, σχολής aerobic και παρουσιάστρια της εκπομπής «24 ώρες Ευρώπη» του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς και δημοσιογράφος και social media manager. Στο... πλούσιο βιογραφικό της περιλαμβάνεται και το ότι το 2008 εξελέγη Mrs. Βόρεια Ελλάδα και το 2009 εξελέγη Mrs. Talent Europe.

Ένα... γλαφυρό πορτρέτο του... ταμπεραμέντου και των... δεξιοτήτων της δίνει το παρακάτω βίντεο από εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Κάπου λοιπόν, μεταξύ μπακαλιάρου στην κρεβατοκάμαρα και αγγουριού σε λαϊκή αγορά, η Ιωάννα Δεμεντή βρέθηκε και διωκόμενη από την εισαγγελία διαφθοράς, ως μία από τα 23 άτομα.

Η κυρία Δεμεντή από τις 15 Ιουλίου του 2013 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου του τότε υπουργού Υγείας.

Εκείνο το διάστημα είχαμε τους εξής γαλάζιους υπουργούς: Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης: 25 Ιουνίου 2013- 9 Ιουνίου 2014 (Κυβέρνηση Αν. Σαμαρά 2012), Μάκης Βορίδης: 10 Ιουνίου 2014- 27 Ιανουαρίου 2015 (Κυβέρνηση Αν.Σαμαρά 2012)

Η Ιωάννα Δεμεντή πληρωνόταν όμως και από το ΚΕΕΛΠΝΟ και για το λόγο αυτό είναι ανάμεσα στα 23 πρόσωπα για τα οποία έχει ζητηθεί δίωξή τους από την Αντιεισαγγελέα Εφετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια :