vorini-gr: THIS IS THE END.(!)

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

THIS IS THE END.(!)


Αγώνες και νόμοι 80 και πλέον ετών καταργούνται μέσα σε μια νύχτα. Ήρθε το τέλος.....και ο "Εργασιακός Μεσαίωνας" εδραιώθηκε πλέον για τα καλά...


Η κυβέρνηση κατέθεσε το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή με συνοπτικές διαδικασίες για να μην μπορούμε άμεσα να αντιδράσουμε εν μέσω εορτών ενώ τα πάντα ανατρέπονται οριστικά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες και αίμα μέχρι και σήμερα καταργήθηκαν "εν μία νυκτί"

Τι σημαίνει αυτό;.....

Σημαίνει ότι ο εργοδότης θα απασχολεί η θα απολύει όποιους θέλει, όταν θέλει, για όσο αυτός θέλει και όλα αυτά με πεντακόσια 500 ευρώ και σύνταξη της τάξεως των 1000 ευρώ αν την πάρει βέβαια.

Τώρα το αν τρίζουν τα κόκαλα των εργατών που αγωνίστηκαν και πέθαναν για να μπορέσουν οι επερχόμενες γενιές να απολαύσουν καλύτερες μέρες, ποσώς ενδιαφέρει την κυβέρνηση η οποία αρκείται μόνον στο καθήκον της προς την Τρόικα.

Όσο για αυτούς βέβαια που θέλουν ακόμα να λέγονται Σοσιαλιστές (κυβέρνηση) καλύτερα να αλλάξουν το όνομά τους και να λέγονται "Εκμαυλιστές της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας" ...αυτό κατά την ταπεινή μου γνώμη τους ταιριάζει καλύτερα γιατί το Σοσιαλιστής σε λίγο καιρό θα σημαίνει μεγάλη βρισιά.!

Δεν υπάρχουν σχόλια :