vorini-gr: Ραγκούσης: Ο Dr. CHAOS (!)

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ραγκούσης: Ο Dr. CHAOS (!)


Ενώ η τύχη της χώρας μας δοκιμάζεται στην σημερινή Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ο υπουργός Υποδομών και Ανωμαλίας, Γιάννης Ραγκούσης ως άλλος Dr.Chaos έχει μετατρέψει την χώρα μας σε πεδίο ταραχών και κινητοποιήσεων , κάτι που φαντάζει καλοκαιριάτικα...

.... εντελώς αδιανόητο και παράλογο και προκαλεί την χλεύη ακόμη και στους ξένους τουρίστες που μας επισκέπτονται αυτό το καιρό για τις διακοπές τους.

Η αδιάλλακτη και πεισματική στάση του κ.Ραγκούση δείχνει άνθρωπο με παιδαριώδη πολιτική τακτική αν αναλογιστεί κανείς την εποχή που διάλεξε να "κοντραριστεί" με τους ιδιοκτήτες των ταξί,ενώ αν δεν απατώμαι ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις και τα σωματεία των λιμενεργατών.

Ούτε στον τόπο καταγωγής τους δεν θα μπορούν να μεταβούν οι καημένοι Έλληνες για ολιγοήμερες διακοπές αφού κλείνουν λιμάνια και σταθμοί διοδίων λόγω των κινητοποιήσεων.

Μετά τις ταραχές και τα χημικά των ΜΑΤ εναντίον αθώων πολιτών στο Σύνταγμα τις προάλλες φαντάζει πολύ κοντινό ένα παρόμοιο πλάνο γιατί έτσι που δείχνει το πράγμα είναι σαν πραγματικά ο κ. υπουργός να το επιδιώκει.

Με όλα αυτά από την πλευρά μου νομίζω πως είναι επιτακτική ανάγκη όχι να απομακρυνθούν τα ταξί από τα λιμάνια .. αλλά πρώτα να αποχωρίσει ο υπουργός κ.Ραγκούσης από το Υπουργείο του. ΕΛΕΟΣ..κουραστήκαμε από τις άμυαλες και ανούσιες τακτικές σας

Takis Vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :