vorini-gr: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγυρίζει στο Facebook για τις απολύσεις

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγυρίζει στο Facebook για τις απολύσεις

“ Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σε ανάρτησή του στο Facebook, δεν κρύβει την χαρά του για τις απολύσεις που είναι έτοιμος να κάνει. ”..

 Το ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε λαϊκό έρεισμα είναι πλέον γνωστό και το γνωρίζει και η ίδια. Το ότι εφαρμόζει μια βαθύτατα αντιλαϊκή και κοινωνικά ανάλγητη πολιτική είναι κάτι που επίσης το νιώθει στο πετσί του ο ελληνικός λαός. Η φωτογραφία του Reuters με τα πανηγύρια των κυβερνώντων για τα σκληρά μέτρα άγριας λιτότητας που έχουν φέρει την ανθρωπιστική καταστροφή στη χώρα άλλωστε που έκανε τον γύρο του κόσμου και εξευτέλισε την Ελλάδα και στο εξωτερικό το αποδεικνύει με τον χειρότερο τρόπο.

Πλέον έφτασε και η ώρα για...
τα κυβερνητικά στελέχη να πανηγυρίζουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα κατορθώματά τους. Τελευταίο παράδειγμα είναι οι πανηγυρισμοί του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook, δεν κρύβει την χαρά του για τις απολύσεις που είναι έτοιμος να κάνει. Φαίνεται πως οι κυβερνώντες έχουν χάσει κάθε έλεγχο της πραγματικότητας και της κατάστασης στην οποία έχουν φέρει τη χώρα και τον λαό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook: «Τον τελευταίο μήνα απολύθηκαν για σοβαρούς ποινικούς και πειθαρχικούς λόγους 104 δημόσιοι υπάλληλοι. Μέχρι το 2014 πρέπει να διώξουμε 15.000 δημοσίους υπαλλήλους. Τον τελευταίο χρόνο τέθηκαν σε αυτοδίκαιη αργία 993. Πλέον δεν μένουμε στα λόγια, αλλά προχωράμε σε πράξεις. Το οφείλουμε στην κοινωνία και στους έντιμους και εργατικούς δημοσίους υπαλλήλους».

Δε μπορεί βέβαια κάποιος να περιμένει κάτι καλύτερο από μια κυβέρνηση που καθημερινά τα στελέχη της βγαίνουν και παραδέχονται δημοσίως και χωρίς αιδώ ότι εκτελούν πιστά τις εντολές της τρόικα. Το να μπερδεύουν τους επίορκους με τους συνεπείς υπαλλήλους είναι επίσης κάτι που φαίνεται να το καταλαβαίνουν. Από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση εφόσον είναι τόσο χαρούμενη για τις απολύσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα χαρεί ιδιαίτερα όταν την απολύσει ο ελληνικός λαός στις εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Από Γρέκι μέσω periodista 


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :