vorini-gr: ☺Ξέφρενα πάρτι ηλικιωμένων σε ολόκληρη τη χώρα μετά την έναρξη των εμβολιασμών

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

☺Ξέφρενα πάρτι ηλικιωμένων σε ολόκληρη τη χώρα μετά την έναρξη των εμβολιασμών

Έξαλλα ολονύχτια πάρτι ηλικιωμένων έχουν ξεσπάσει από χθες σε ολόκληρη τη χώρα μετά την έναρξη των εμβολιασμών, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας...

Σύμφωνα με αναφορές, δεκάδες κρυφά εμβολιοπάρτι στήθηκαν σε αυτοσχέδια κλαμπ σε σπίτια της επικράτειας όπου 85χρονοι και πάνω διασκέδασαν ξέφρενα μέχρι το πρωί.

«Πραγματικά είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς την ατμόσφαιρα που επικρατούσε» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε σε ένα από τα πάρτι.

«Γιαγιάδες πάνω στη σερβάντα ανέβαζαν χορευτικά βίντεο στο Tik Tok, τα σφηνάκια με φασκόμηλο έδιναν και έπαιρναν. Είδα και έναν παππού να κάνει κατακόρυφο πάνω στο Π. Τα πιεσόμετρα είχαν χτυπήσει κόκκινο. Τρελές καταστάσεις.»

Ανησυχία στην κυβέρνηση

Τα ανεξέλεγκτα πάρτι, πάντως, φέρεται να έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση, η οποία ζήτησε από τους ηλικιωμένους να δείξουν υπευθυνότητα και να μην ξεφεύγουν, καθώς στα αυτοσχέδια αυτά κλαμπ μπορεί να βρεθούν νεαρότεροι συνταξιούχοι που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, με τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται. 




Δεν υπάρχουν σχόλια :