vorini-gr: Ο Τζoν Μάλκοβιτς χθες βράδυ φόρεσε το κοστούμι του κατά συρροήν δολοφόνου..

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ο Τζoν Μάλκοβιτς χθες βράδυ φόρεσε το κοστούμι του κατά συρροήν δολοφόνου..

Ο Τζoν Μάλκοβιτς χθες βράδυ φόρεσε το κοστούμι του κατά συρροήν δολοφόνου Τζακ Ουτερβέγκερ, στην παραγωγή «Η κολασμένη κωμωδία-Οι εξομολογήσεις ενός κατά συρροήν δολοφόνου» στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»...


Νωρίτερα, το μεσημέρι, ο διάσημος ηθοποιός, μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για τη σχέση του με τους ρόλους, το σινεμά, το θέατρο, την οικονομική κρίση αλλά και τον... θάνατο!

Ομιλητικός, με χιούμορ, ο καλλιτέχνης κλήθηκε να απαντήσει στο πώς είναι να μπαίνει κανείς στο μυαλό ενός δολοφόνου. «Ποτέ δεν μπαίνεις στο μυαλό κάποιου...

»Η ηθοποιία είναι μυθοπλασία» απαντά. Θεωρεί ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ θεάτρου και κινηματογράφου («το σινεμά είναι σαν να παίζεις μια νότα από μια συμφωνία την ημέρα, ενώ το θέατρο όλη τη συμφωνία»), δεν ανησυχεί για την ηλικία του σε σχέση με τους ρόλους («αρκεί να έχω ενέργεια και να κοιμάμαι ήσυχος»), ενώ αντιμετωπίζει την υποκριτική κάθε βράδυ σαν να κάνει σέρφινγκ:

«Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανέβεις στη σανίδα και να φύγεις».

Ο Τζον Μάλκοβιτς, που απόψε δίνει δύο παραστάσεις στο «Θέατρον» με την «Κολασμένη κωμωδία», ρωτήθηκε εάν τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση. 

«Και ναι και όχι.Πριν από δύο χρόνια έχασα όλες τις αποταμιεύσεις μου.. . Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Μπορώ να δουλέψω, να έχω ένα καλό εισόδημα και μια καλή ζωή.
Δεν παραπονιέμαι». Όσον αφορά την κρίση στην Ελλάδα, ανέφερε ότι «η χώρα έχει περάσει και στο παρελθόν, αν δεν κάνω λάθος, παρόμοιες καταστάσεις κι έχει αντεπεξέλθει», για να καταλήξει:

«Δεν ξέρω από οικονομία και οικονομικές αγορές..
.. Σίγουρα θα το ξεπεράσουμε. Δεν έχουμε κι άλλη επιλογή».


Δεν υπάρχουν σχόλια :