vorini-gr: Η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου απαντά

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου απαντά



Είμαστε υποχρεωμένοι όταν δημοσιεύουμε κάτι για κάποιον να δημοσιεύουμε και τις προσωπικές του θέσεις η απαντήσεις επί του θέματος.

Η επίσημη απάντηση στις φήμες
Δημοσίευμα εφημερίδας είχε αναφέρει ότι η κ. Λιάνη Παπανδρέου θα κάνει μία γκεστ -γυμνή- εμφάνιση στην παράσταση «Πεινάει Κανείς».....

Οι συντελεστές της όμως έστειλαν ένα δελτίο τύπου-απάντηση στο δημοσίευμα αυτό, όπου διευκρινίζουν την κατάσταση.
Δείτε την επιστολή:

Αγαπητοί κύριοι,
πρέπει να γίνει μία διευκρίνηση από τη θεατρική ομάδα ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ και την κ.ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΠΑ σε ότι αφορά το γκεστ ή μη της κ.Λιάνη Παπανδρέου στην παράσταση "ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ" που κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου 2011 στο ίδρυμα Μ.ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ.

1. Όλο αυτό αφορά δημοσίευμα της ESPRESSO και όχι της παράστασης και της ομάδας.
2. Η ομάδα ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ συζητούσε το ενδεχόμενο να δει πρόβα η κ.Παπανδρέου και μετά να συζητηθεί εάν θα κάνει γκεστ, πάντοτε όμως στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της παράστασης και του ιδρύματος ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ. Τι σημαίνει όμως γκεστ στη δική μας παράσταση?
Σημαίνει ότι θα κάνει σχόλιο αποκλειστικά πάνω στην παράσταση και το θέμα της όταν τελειώσει η παράσταση. Ο γκεστ δε συμμετέχει στην πλοκή της παράστασης. Σχολιάζει εθελοντικά, δεν είναι γκεστ με ρόλο.
3. Οι ηθοποιοί δεν εμφανίζονται γυμνοί στην παράσταση παρά τα όσα γράφτηκαν. Στην επίσημη φωτογράφηση υπάρχει συμβολισμός, αλληγορία και εικαστική διάθεση.
4. Θα παρακαλούσαμε σε περίπτωση που αναφερθείτε ξανά στο θέμα να γίνει η απαραίτητη αυτή διευκρίνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :