vorini-gr: Το μανιφέστο του “επόμενου” υπουργού Οικονομικών;

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Το μανιφέστο του “επόμενου” υπουργού Οικονομικών;


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καταθέτοντας στο πλαίσιο της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, τη δική του πλατφόρμα για το μέλλον κάποιοι είπαν ότι μίλησε σαν να ήταν ο επόμενος Υπουργός Οικονομικών.
Το βέβαιο είναι ότι εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που εδώ και αρκετό καιρό.....

.....διακινούνται στα πολιτικά παρασκήνια και τα δημοσιογραφικά γραφεία, και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας διαδεχθεί τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, γνωρίζουμε ήδη τη στρατηγική του στόχευση ώστε να συνοδευτούν τα όποια, επώδυνα μέτρα πάρει η Κυβέρνηση, από αναπτυξιακές ευκαιρίες, με παράλληλο σεβασμό στις θυσίες των πολιτών....

Εξίσου σημαντική όμως ήταν και η παράμετρος της αναζήτησης ευθυνών, για τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν αυτούς τους 18 μήνες της διακυβέρνησης του τόπου από το ΠΑΣΟΚ. Προκειμένου να προηγηθεί το «πολιτικό αυτομαστίγωμα» του κυβερνώντος κόμματος, και στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ να… δικαιούται δια να ομιλεί.

Πίσω από τις λέξεις περί ευθυνών βέβαια, πολλοί διέκριναν τις φιγούρες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του Γιάννη Ραγκούση.
Εκείνους δηλαδή που λίγο αργότερα, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, θα έδειχνε ακόμη πιο καθαρά ο Απόστολος Κακλαμάνης. Τα όργανα άρχισαν…

[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια :