vorini-gr: Η... « αυγοβόλος » του Όθωνα.!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η... « αυγοβόλος » του Όθωνα.!


Μαρίνα Δημητριάδου: «Γιατί έριξα το αυγό στον Όθωνα»

Με δηλώσεις και αναρτήσεις σε ιστολόγια συνεχίζεται η αντιπαράθεση που προέκυψε μετά την επίθεση με αυγό κατά του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα στο Ρέθυμνο από την κυρία Μαρίνα Δημητριάδου.
Η Δημητριάδου δημιούργησε μπλογκ με τον τίτλο «αυγοβολές», που ανάρτησε στην διεύθυνση....

........ http://augobolos.blogspot.com/ .
Όπως αναφέρει στην «ταυτότητα» το ιστολόγιο «δημιουργήθηκε από την επιμονή κόσμου και δημοσιογράφων να μιλήσω μετά την αυγοβολή στο κεφάλι του βουλευτή Ρεθύμνου και υφυπουργού».

Η κυρία Δημητριάδου ειδοποιεί τους αναγνώστες της ότι «ο σχολιασμός είναι ελεύθερος, θα ζητήσω ωστόσο συγγνώμη εκ των προτέρων καθώς δεν θα απαντήσω σε κανένα σχόλιο».

Κατά τα άλλα δεσμεύεται να μην ξανασχοληθεί με το θέμα μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης, «9 το πρωί, στις 10 Οκτώβρη 2011», οπως ενημερώνει, ενώ σε κείμενο, το οποίο έχει αναρτήσει με τίτλο «εγώ ήμουν η αυγοβόλος», αναφέρει τους λόγους που την οδήγησαν στην επίθεση.

Το μπλογκ εμφανίστηκε λίγες ώρες μετά την δήλωση του υφυπουργού για τους λόγους της απόφασης του να προσφύγει στην Δικαιοσύνη.
Συνεργάτες του υποστηρίζουν, πως μετά την επίθεση ο κ. Όθωνας δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο θέμα, ωστόσο προχώρησε τελικά στην προσφυγή, επειδή η 33χρονη συνέχιζε να τον εξυβρίζει και να τον προσβάλει με διάφορες εκφράσεις.

Ο κ. Όθωνας ανέφερε στην δήλωσή του ότι «η έκφραση αντίθεσης και διαμαρτυρίας στην εκάστοτε κυβερνητική πολιτική είναι όχι μόνο θεμιτή, αλλά αποτελεί και θεμελιώδες δικαίωμα κάθε πολίτη. Δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως πολιτική άποψη ή διαμαρτυρία η κάθε μορφής λεκτική βία ή χειροδικία».

Ο υφυπουργός ζήτησε, πάντως, «μια δημόσια αναγνώριση έστω και τώρα, ότι η πράξη αυτή ήταν πράξη για την οποία υπάρχει μια στοιχειώδης συναίσθηση ευθύνης μετά από ψυχραιμότερη σκέψη», εξέλιξη που όπως είπε «θα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για την εκτόνωση αυτού του περιστατικού».

Σχετικά με τις πληροφορίες ότι διεκδικεί χρηματική αποζημίωση για το περιστατικό ο κ. Οθωνας επισήμανε ότι οι ισχυρισμοί αυτοί «εκτός από παντελώς ψευδείς είναι εξίσου ή και περισσότερο κακόπιστοι και κακοήθεις από την ίδια την πράξη και καταδεικνύουν το ήθος και την ποιότητα όσων είχαν και εξακολουθούν να έχουν την επικοινωνιακή (και όχι μόνο) διαχείριση του συγκεκριμένου περιστατικού». [tovima.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια :