vorini-gr: Σαμαράς προτείνει Παναγία Σουμελά για πρόσωπο κοινής αποδοχής!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς προτείνει Παναγία Σουμελά για πρόσωπο κοινής αποδοχής!


Την γνώρισε σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ως καταλληλότερη να εξασφαλίσει το δάνειο και να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους του Μνημονίου...

Ύστερα από αναμονή 48 ωρών, ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε τελικά να σπάσει τη σιωπή του και να ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με το πρόσωπο που προτείνει για να ηγηθεί στην κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας....

Πρόκειται για την Παναγία Σουμελά - γνωστή και ως «Χαρβαρντιανή», αφού πολλοί θρήσκοι φοιτητές την είχαν μελετήσει ως θεωρητικό μιας εναλλακτικής οικονομικής θεωρίας.

Σύμφωνα με πιστούς δεξιούς ψάλτες που βρίσκονται στον στενό κύκλο του κ Σαμαρά, η Παναγία, είναι ιδανικό πρόσωπο για τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς είνα επικοινωνιακά άφθαρτη, αντέχει στις ύβρεις και καλύπτει ιδεολογικά, ένα μεγάλο μέρος της εκλογικής βάσης του κόμματος, που προστρέχει σε αυτήν για χάρες και εξυπηρετήσεις, ενώ της ζητάει να βοηθήσει να σταματήσει η «ΠΑΣΟΚική λαίλαπα».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., υπενθυμίζεται, είχε ήδη προλειάνει το έδαφος για την ενεργή συμμετοχή της Παναγίας Σουμελά στην πολιτική ζωή, από τον προηγούμενο Δεκαπενταύγουστο, όταν την είχε επικαλεστεί ως «βοηθό», «που θα έβαζε το χέρι της για να βγούμε από την κρίση».

Πάντως, σε περίπτωση που η Παναγία πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, θα σπεύσει στις Βρυξέλλες με συνοδεία πολιτικής λιτανείας, όπου μετά από περιφορά στο κτίριο του Ευρωκοινοβουλίου, θα εκτεθεί σε τριήμερο προσκύνημα.

Κατά τη διάρκειά του, προσκυνήμαπτος, θα επιδιώξει να τραβήξει την προσοχή τον Νικολά Σαρκοζί και την Άνγκελα Μέρκελ, ώστε να «δακρύσει» μπροστά τους. Έτσι, θα τους πείσει να αντιμετωπίσουν το χρέος μας ως «τάμα» προκειμένου να μας το αφιερώσουν με αντάλλαγμα την ευλογία της.
ΜούφαNet//protagon//Νίκος Ζαχαριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια :