Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Το «τέρας» που υπηρετούσε την ελληνική δικαιοσύνη μέχρι χθες


Ανώνυμος παραμένει ο άνθρωπος που κακοποιούσε σεξουαλικά το ανήλικο παιδί του. Πρόκειται για έναν Έλληνα δικαστή που μέχρι χθες υπηρετούσε την δικαιοσύνη.
Η είδηση προκαλεί ανατριχίλα και οργή καθώς ένας πατέρας κακοποιούσε το παιδί του εκβιάζοντας το, κάθε φόρα με διαφορετικούς τρόπους για να δεχθεί τα σεξουαλικά του προστάγματα, είτε με..


..την στέρηση φαγητού είτε με διαφόρους άλλους τρόπους. Οι περιγραφές του μικρού αγοριού σόκαραν τους δικαστές και τους παράγοντες της δίκης η οποία πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Η οργή όλων αφορά στο ότι ο δικαστής οδηγήθηκε μεν στην φυλακή ωστόσο παρά την πρωτόδικη καταδίκη του, δίκαζε μέχρι χθες που έγινε το δικαστήριο...

Επίσης οργή προκαλεί το γεγονός ότι το δικαστήριο, παρά την ανατριχιαστική αφήγηση του ανήλικου παιδιού -που επί τόσα χρόνια συμβίωνε με τον άνθρωπο που το κακοποιούσε- μείωσε περίπου στο μισό την πρωτοδίκη ποινή η οποία ήταν 13 χρόνια. ...

Αξιοπερίεργο είναι επίσης το γεγονός, ότι ενώ ο νόμος προβλέπει την αποκάλυψη του ονόματος των παιδεραστών των βιαστών και σε όλους όσους πράττουν γενετήσια εγκλήματα κάνεις δεν αποκαλύπτει το όνομα του πατέρα-δικαστή που βίαζε το παιδί του, κάτι που δεν συνέβη στις τελευταίες περιπτώσεις στην Κρήτη οπού πραγματοποιήθηκε η σύλληψη δυο παιδεραστών με ονοματεπώνυμο.

Ωστόσο ο συγκεκριμένος άνθρωπος παραμένει ανώνυμος παρόλο που είναι κάποιος που μέχρι προχθές «μοίραζε δικαιοσύνη στα ελληνικά δικαστήρια και όριζε τον νομό στις δικαστικές αίθουσες . Περιμένουμε η ελληνική δικαιοσύνη να γίνει δίκαιη και να ακολουθήσει πιστά τον νόμο αποκαλύπτοντας το όνομα του πατέρα που εκβίαζε και βίαζε το ανήλικο παιδί του. 
  
Αν σας άρεσε γράψτε το σχόλιο σας ή κοινοποιήστε το θέμα στους Φίλους σας.


Δημοσίευση σχολίου