vorini-gr: «We will Always Love You» ...

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

«We will Always Love You» ...


Ο κόσμος της διεθνούς μουσικής σκηνής και όχι μόνο θρηνεί το χαμό της Whitney Houston, μιας από τις μεγαλύτερες φωνές της σύγχρονης μουσικής σκηνής...
Θαυμαστές της και συνάδελφοι της αποτίουν φόρο τιμής στην πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών. Ο πρώην σύζυγος της Bobbi Brown, που έμαθε τα τραγικά νέα ενώ προετοιμαζόταν για συναυλία στο Southaven, δήλωσε επί σκηνής πόσο αγαπάει την Whitney, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως κατέρρευσε προτού βγει να τραγουδήσει. 

Ο Lionel Ritchie ανέφερε σε δήλωση του πως χάθηκε ένας πραγματικός άγγελος, και μια απίστευτη φωνή. Ο sir Elton John δήλωσε πως ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που έχει δει και την ευχαρίστησε που έδωσε στον κόσμο το ταλέντο της και την φωνή της.

Αφιέρωσε δε στην Whitney το τραγούδι του "Don't Let the Sun Go Down on Me". Η Dolly Parton επεσήμανε πως η καρδιά της είναι μόνο μια από τις εκατομμύρια που έσπασαν στο άκουσμα του θανάτου της Whitney Houston, και η Barbra Streisand υπογράμμισε πως η W. Houston τα είχε όλα, ομορφιά και μια εξαιρετική φωνή.

Η Mariah Carey από την πλευρά της τόνισε σε μήνυμα της πως η Whitney Houston δεν θα ξεχαστεί ποτέ και θα παραμείνει πάντα μια από τις μεγαλύτερες φωνές στη Γη. 
Μεταξύ των διασήμων που απέτισαν τα σέβη τους στη μεγάλη σταρ ήταν και ο διευθυντής της Ακαδημίας Μουσικής που διοργανώνει τα Grammy, η Michelle Williams, Barry Manilow, ο Tommy Mottola, ο Tony Bennett, o Smokey Robinson, η Pink και πολλοί άλλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :