vorini-gr: Αποχωρεί ο «Χάρι Πότερ» του ΠΑΣΟΚ (!)

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Αποχωρεί ο «Χάρι Πότερ» του ΠΑΣΟΚ (!)


Ο μάγος «Χάρι Πότερ» του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης αποχώρησε αιφνιδίως από το κόμμα κάνοντας λόγο για «κραυγαλέα υποκριτικές» αντιδράσεις εκ μέρους του Ευάγγελου Βενιζέλου....

...και στελεχών του κόμματος όσον αφορά την περίφημη λίστα Λαγκάρντ.

Ο μέχρι πρότινος «ισχυρός άνδρας» του ΠΑΣΟΚ που είχε διατελέσει υπουργός Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης επί κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου αλλά και Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου αναφέρει χαρακτηριστικά:

...«έχουν επικρατήσει πλήρως οι αντιλήψεις και οι πρακτικές του πολιτικού κατεστημένου της μεταπολίτευσης, αντιλήψεις και πρακτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία και την ηθική παρακμή». .

Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι:

Όντως ο Γ. Ραγκούσης αποχωρεί γιατί «ξεχίλισε το ποτήρι» ή βλέποντας τα δύσκολα δράττεται της ευκαιρίας να αυτομολήσει με σκοπό την μελλοντική κάθαρση του ονόματός του φεύγοντας από ένα κόμμα που επί τόσα χρόνια ήταν βουτηγμένο στη διαφθορά και στα οικονομικά σκάνδαλα;

Ο ίδιος γράφει για την αποχώρηση του και για την λίστα Λαγκάρντ  στην προσωπική του ιστοσελίδα που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας (κλικ)  εδώ:

Διαβάστε επίσης άρθρα σχετικά με τον Γιάννη Ραγκούση φρεσκάροντας τη μνήμη σας απλά κάνοντας (κλικ) στην παρακάτω εικόνα:



Digital_images_processing_by takis_Vorini_2012



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :