vorini-gr: H Μάνα του Τζάμπα μάζεψε τους κάλυκες

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

H Μάνα του Τζάμπα μάζεψε τους κάλυκες

Το μυστήριο με τους χαμένους κάλυκες των όπλων, με τα οποία έγινε η επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, λύθηκε αργά χθες το βράδυ, όταν μπροστά στο εμβρόντητο κλιμάκιο της αντι-τρομοκρατικής εμφανίστηκε μια κυρία με ένα κουβά..

 Μιά κυρία, γνωστή με το παρατσούκλι «Μάνα του Τζάμπα», που διαμένει στο κατάστημα ηλεκτρονικών, στο ισόγειο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είναι η υπεύθυνη για την εξαφάινιση των περισσοτέρων αποδείξεων της επίθεσης.

Συνηθισμένη να μαζεύει ότι μπορεί να μαζέψει, η κυρία Μάνα του Τζάμπα, την ώρα της επίθεσης, είχε βγει μια μικρή βόλτα στην περιοχή, αναζητώντας κάθε είδους τζαμπατζηλίκι, όταν είδε δύο νεαρούς να σηκώνουν ένα όπλο και να γεμίζουν το δρόμο, αστραφτερούς κάλυκες.

Χωρίς να το σκεφτεί, η κυρία Μάνα, ακολούθησε το ένστικτό της και ενώ εκείνοι ακόμα πυροβολούσαν, έσκυψε και άρχισε να μαζεύει τους κάλυκες. Εκείνοι βλέποντάς την, τράπηκαν αμέσως σε φυγή, στερώντας της την ευκαιρία να γεμίσει μέχρι επάνω τον κουβά.

Χθες πέρασε τη μέρα προσπαθώντας να πουλήσει τους κάλυκες σε αγοραστές χρυσού, αλλά αντιμετώπισε αδιαφορία. Οπότε απευθύνθηκε στην αντιτρομοκρατική, καθώς είχε ακούσει στην τηλεόραση του καταστήματος όπου μένει, πως οι αστυνομικοί ψάχνουν τους κάλυκες. Άρα θα μπορούσε να τους πουλήσει σε ακόμα καλύτερη τιμή.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :