vorini-gr: O ΓΑΠ παραδίδει τώρα και μαθήματα... Δημοκρατίας (!)

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

O ΓΑΠ παραδίδει τώρα και μαθήματα... Δημοκρατίας (!)

Διαβάζω πως ο ΓΑΠ παραδίδει τώρα και μαθήματα… Δημοκρατίας! Ο «προικισμένος» με την υπέρτατη βλακεία πρώην πρωθυπουργός που κατέλυσε το Σύνταγμα και πέρασε τα δεσμά του μνημονίου...

...σε έναν ολόκληρο λαό έχει το θράσος τώρα μας εμπαίζει λέγοντας πώς «η λιτότητα έχει δημιουργήσει αίσθημα αδικίας και έλλειψης ευκαιριών».

Αφού κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να στείλει όλους τους Έλληνες στην εντατική (θα θυμάστε βέβαια και την περίφημη αίθουσα 166 του Χάρβαρντ όπου παρέδιδε μάθημα με τίτλο «Ξανασχεδιάζοντας την Ευρώπη» ) έγραψε τώρα και άρθρο το οποίο δημοσιεύεται σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα του αμερικανικού δικτύου CNN.

Mε τον τίτλο «Ανακαλύψτε ξανά τη χαμένη τέχνη της δημοκρατίας», ο κ. Παπανδρέου επισημαίνει την ανάγκη να συνδυαστούν οι οικονομικές πολιτικές με τις αξίες του πολιτεύματος της αρχαίας Ελλάδας.

Περιμένετε...σε λίγο καιρό καταφθάνουν και άλλα «φαντάσματα του σαπρού πολιτικού μας παρελθόντος τα οποία ετοιμάζονται να κάνουν δυναμικό come back στην πολιτική σκηνή όπως ο Σημίτης κ.α.

Το θράσος τους βέβαια είναι φοβερό αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται ότι πολλοί από εμάς ξεχνάμε εύκολα το παρελθόν και τα βάσανά μας και αυτοί απλά το εκμεταλλεύονται.

Όσο για τον ΓΑΠ....αφού ξόδεψε τα λεφτά μας σε ακριβά και πολυτελή ξενοδοχεία ανά τον κόσμο με συνταγή αλάνθαστη τύπου «Κώστα Κουρασμένου» (εδώ) διδάσκοντας οικονομικά ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες φυλές της Αφρικής  φαίνεται τώρα ότι ετοιμάζεται να μας κάνει νέο come back για να μας εξαφανίσει τελειωτικά από τον χάρτη της Ευρώπης!

Καλώς όρισες έρωτα....

Article-Digital images: takis_Vorini






Δεν υπάρχουν σχόλια :