vorini-gr: Απογοητευμένος ο Ιησούς Χριστός με τον αριθμό των φλουριών που κέρδισε στις φετινές βασιλόπιτες

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Απογοητευμένος ο Ιησούς Χριστός με τον αριθμό των φλουριών που κέρδισε στις φετινές βασιλόπιτες


Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ιησούς Χριστός, καθώς ο αριθμός των φλουριών που κέρδισε στην κοπή των φετινών βασιλόπιτων ήταν χαμηλότερος από ποτέ...

Ο Ναζωραίος ηγέτης της Εκκλησίας, έχει καθιερώσει εδώ και αρκετά χρόνια την υποχρεωτική κοπή κομματιού προς τιμήν του, ως αποτέλεσμα της ζήλειας του προς τον άσπονδο φίλο του, Άγιο Βασίλη, ο οποίος κάθε Χριστούγεννα συνήθιζε να κλέβει την παράσταση και να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. 

Έκτοτε, κάθε οικογένεια κόβει κομμάτι και προς τιμήν του 2014χρονου ξυλουργού, ο οποίος στα τέλη Ιανουαρίου κάθε χρονιάς κατεβαίνει στη Γη και μαζεύει τα φλουριά και τα αντίστοιχα γούρια που κέρδισε.

Φέτος ωστόσο η κακοδαιμονία που χτύπησε τον Ιησού δεν είχε προηγούμενο, αφού σε σύνολο 345.000 βασιλόπιτων μέχρι στιγμής έχει κερδίσει το φλουρί μόλις στις 34.000, ποσοστό χαμηλότερο του 10%, για πρώτη φορα στα χρονικά. 

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε πως ο Υιός του Θεού πέρσι είχε συλλέξει το 34% των φλουριών ενώ το υψηλότερο ποσοστό του συναντάται το μακρινό 1789 με το ασύλληπτο 89%, το οποίο ωστόσο κύκλοι του Παραδείσου σχολιάζουν ως ύποπτο. «Μου θύμισε τότε που το νερό έγινε κρασί “από μόνο του’» σχολιάζει μιλώντας στο «Κουλούρι» χερουβείμ το οποίο προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Στο «Κουλούρι» μίλησε και η μητέρα του Χριστού, Παναγία, η οποία μας μετέφερε την κακή ψυχολογική κατάσταση του μοναχογιού της. «Έχει να βγει από το δωμάτιο του 2 μέρες, κάθεται μέσα όλη μέρα και ακούει τα τραγούδια του αγαπημένου του Χρήστου Σαντικάι, μόνο αυτά τον ηρεμούν. Αγνοεί όλες τις προσευχές, δεν κάνει πια θαύματα, δεν ξέρω τι να κάνω. Ούτε όταν του είχαμε πει ότι θα πρέπει να σταυρωθεί δεν το είχε πάρει τόσο στραβά», περιγράφει.

Μοναδική ελπίδα του Ιησού Χριστού αποτελεί πλέον η κοπή της πίτας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εκεί όπου μετρά μόνο νίκες. «Αν δεν κερδίσω και στο εξοχικό θα κουρέψω τα μαλλιά μου», τονίζει λακωνικά.

Από το σατιρικό site «Το Κουλούρι»



  

Δεν υπάρχουν σχόλια :