vorini-gr: Κάθε μέρα Απόκριες...

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Κάθε μέρα Απόκριες...

Σε αυτή τη χώρα ποτέ δεν έλειψε η φαντασία... τις περισσότερες φορές μάλιστα δεν χρειάστηκε γιατί τις Απόκριες τις βιώνουμε καθημερινά..

Γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν «πολιτικοί μασκαράδες» που με τους καθημερινές τους πράξεις δίνουν μια μόνιμη αίσθηση της Αποκριάς.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα:

Με μια άνευ προηγουμένου φιέστα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό και ενοχή γιόρταζαν υπέρ των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας (!) Read more here: http://tvorini-gr.blogspot.gr/2013/12/blog-post_9804.html

Η κυρία με το σκυλάκι: Μια αμφίεση σε μόνιμη βάση δείγμα υποταγής και αφοσίωσης

«Μόνιμος εφιάλτης» για τον πρωθυπουργό ο «επίτιμος», συνεχώς βρίσκεται πίσω του και παραμονεύει τα στραβοπατήματά του...(βλέπετε έχουμε και τα παιδιά μας που πρέπει να πάρουν σειρά) [κλασσική αποκριάτικη αμφίεση]

Δεν χρειάζεται να πας στην Πάτρα και να ξοδεύεις καύσιμα και διόδια για να νοιώσεις το πραγματικό πνεύμα της αποκριάς. Πήγαινε μια μέρα στη Βουλή.
12+1 Dress Code... της Βουλής των Ελλήνων! 

Ουδέν σχόλιον: Η μάσκα ειναι φυσική

THE CLOWN: Αμφίεση που προτιμούν οι λάτρεις της Μέρκελ και του Μνημονίου...φοριέται τελευταία πολύ!!

...και μια μάσκα εισαγωγής:

Μέρκελ ή Σόϊμπλε και το αντίθετο | Κλασσική «πολιτική μάσκα» της Γερμανικής καγκελαρίας που εμπαίζει την κυβέρνηση της Αθήνας κατά το δοκούν, υπενθυμίζοντας της καθημερινά ότι η χώρα μας πλέον ειναι το απόλυτο «Γερμανικό προτεκτοράτο».

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 

Digital images processing by takis Vorini



Δεν υπάρχουν σχόλια :