vorini-gr: Και "κλάμααααα" ο Πρετεντεράκος όταν του έθιξαν τα αφεντικά του! (Βίντεο)

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Και "κλάμααααα" ο Πρετεντεράκος όταν του έθιξαν τα αφεντικά του! (Βίντεο)

Σίγουρα θα σιχτίρισε τον εαυτό του, ο Πρετεντεράκος, για την επιλογή που έκανε και κάλεσε στην εκπομπή του τον Κλέων Γεωργιάδη...


Προφανώς θέλοντας να δώσει μια νότα πλουραλισμού στην εκπομπή του –και να ξεφύγει από τα μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης- ίσως και γιατί πίστευε ότι μπορεί να καναλιζάρει το πλαίσιο της εκπομπής, «λούστηκε» το απόλυτο Βατερλό.

Βρέθηκε  μπροστά στην πλήρη αμηχανία να αντικρούσει τα τεκμηριωμένα λεγόμενα του ηθοποιού και ήταν σκέτη απόλαυση να παρακολουθείς το στέλεχος του ΔΟΛ και του Mega να προσπαθεί απεγνωσμένα να υπερασπιστεί τα αφεντικά του.

Επεσε όμως στην περίπτωση. Ο Κ. Γεωργιαδης ήταν «διαβασμένος» και μπορούσε να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, είτε αυτοί αφορούσαν την δανειοδότηση, προφανώς με πολιτική παρέμβαση, του Mega, από την Εθνική Τράπεζα, είτε το βρόμικο ρόλο που έπαιξε το μεγάλο κανάλι με τα ρεπορτάζ του στο θέμα των Σκουριών.

Ειδικά το παράδειγμα που έφερε ο ίδιος για να επιβεβαιώσει την εκτίμηση του για την «βαθιά, άγρια, τρομακτική  διαπλοκή» μεταξύ καναλιών, επιχειρηματιών και πολιτικής εξουσίας  ήταν όλα τα λεφτά. 
Ανέφερε τα δεκάδες ρεπορτάζ που έκανε το  Mega για τα όσα συμβαίνουν στις Σκουριές της Χαλκιδικής. 

Κάθε φορά που το Mega προβάλλει ένα σχετικό ρεπορτάζ, πρέπει στην οθόνη να προβάλλεται  μια λεζάντα που να αναφέρει: «Προσοχή! Μεγαλομέτοχος του παρόντος καναλιού τυγχάνει να είναι και μέτοχος στην εταιρεία για την οποία μιλάει το ρεπορτάζ», τόνισε ο Κ. Γεωργιάδης. Φυσικά έκανε λόγω για τις σχέσεις του Μπόμπολα με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός.
Σε εμφανή κατάσταση αδιεξόδου ο Πρετεντέρης, επιχείρησε να διαψεύσει τα αυτονόητα, για να πάρει την «πληρωμένη» και με στοιχεία τεκμηριωμένη απάντηση του ηθοποιού.

 Ηταν από τις φορές που υπήρξε πραγματική «ανατροπή» στο σκηνικό που προσπάθησε να στήσει ο παρουσιαστής του Mega για να προβάλλει τις θέσεις των εργοδοτών του.


Δεν υπάρχουν σχόλια :