vorini-gr: Να βρίζει οδηγούς σε φανάρια ντυμένος Χάρος εντοπίστηκε νωρίς το πρωί ο Ιαβέρης

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Να βρίζει οδηγούς σε φανάρια ντυμένος Χάρος εντοπίστηκε νωρίς το πρωί ο Ιαβέρης

Σε έξαλλη κατάσταση, φανερά αποπροσανατολισμένος και σε πνευματική και συναισθηματική φόρτιση, μεταφέρθηκε πριν λίγες ώρες σε ιδιωτική κλινική ο Τάσος Μαρκουίζος, πιο γνωστός με το παρατσούκλι «Ιαβέρης»...


Ο πρώην οδηγός αυτοκινήτων, εντοπίστηκε από άνδρες της ασφάλειας ντυμένος Χάρος, να εξαπολύει ακατανόμαστες ύβρεις προς όλους τους οδηγούς που σταματούσαν σε κεντρικό φανάρι της Αθήνας. Συγκεκριμένα, τους χαρακτήριζε όλους «κάγκουρες», «άσχετους» και «δολοφόνους» κι αφού τους προειδοποίησε ότι θα πεθάνουν, κατέληξε πως «κανείς δεν πρόκειται να οδηγήσει ποτέ σαν τον Ιαβέρη».

Στη συνέχεια, άρχισε να πετάει κόλλυβα προς τους οδηγούς και να κολλάει κηδειόχαρτα στο παρ μπριζ τους, μέχρι που συνελήφθη, αφού δεν δίστασε να επιτεθεί και στους αστυνομικούς, λέγοντας πως ούτε εκείνοι ξέρουν να οδηγούν και είναι απλά «Ελληναράδες».

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον κ. Μαρκουίζο, ο οποίος σαφώς πιο ήρεμος, έπαιζε Grand Theft Auto και δεν αρνήθηκε να κάνει ένα σχόλιο: «Βλέπω παντού κάγκουρες με ημερομηνία λήξης. Σύντομα θα ξυπνήσω και θα έχω μείνει μόνος μου σε αυτή τη χώρα. Μόνο τότε θα νιώσω ασφαλής», για να κλείσει στη συνέχεια βιαστικά το τηλέφωνο, αφού διαισθάνθηκε τροχαίο στην εθνική οδό, φόρεσε και πάλι τη στολή του Χάρου κι ετοιμάστηκε για σκληρή επίθεση.

digital image processing: takis Vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :