vorini-gr: 17 μήνες όρασης διαθέτει ακόμη ο Αντώνης Κανάκης, μέχρι οι τρίχες να αρχίσουν να μπαίνουν στα μάτια του

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

17 μήνες όρασης διαθέτει ακόμη ο Αντώνης Κανάκης, μέχρι οι τρίχες να αρχίσουν να μπαίνουν στα μάτια του

Ιδιαίτερα δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις που αφορούν την κατάσταση του δημοφιλούς παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη...

Ο δημιουργός του «Ράδιο Αρβύλα», σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, αναμένεται να έχει χάσει εντελώς την όρασή του μέχρι τους πρώτους μήνες του 2019, λόγω του ανεξέλεγκτου ρυθμού της αύξησης του αριθμού και του μεγέθους των τριχών της κεφαλής του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κανάκης αγόρασε μια θαυματουργή λοσιόν, η οποία υποσχόταν άμεση και εντυπωσιακή αύξηση των μαλλιών, πέρα από κάθε προσδοκία. Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, δοκίμασε με επιφύλαξη το προϊόν, διαπιστώνοντας εξαρχής θαυματουργά αποτελέσματα. Η αρχική του χαρά όμως, μετατράπηκε σε ανησυχία κι αυτή σε τρόμο, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει την τριχοφυΐα απ' το να επιβληθεί του υπόλοιπου κεφαλιού του.

Έτσι, πολύ σύντομα, οι τρίχες θα εισχωρήσουν στα μάτια του 48χρονου παρουσιαστή, με αποτέλεσμα να χάσει εντελώς την όρασή του. Παρ' όλα αυτά, όπως σημείωσαν οι γιατροί του μιλώντας στο site «Κουλούρι», υπάρχει και μια είδηση η οποία μπορεί να μας κάνει να χαμογελάσουμε, αφού όπως εξήγησαν, «λίγο αργότερα θα εισχωρήσουν και στο στόμα του, στερώντας του και την ομιλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :