Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018

☺Γιάννος Παπαντωνίου: Μου είπαν ότι στους 50 λογαριασμούς θα έπαιρνα ένα σετ τάπερ

Στις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του μετά από αποκαλύψεις ότι διατηρούσε 46 τραπεζικούς λογαριασμούς προχώρησε ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι το έκανε γιατί οι τράπεζες έδιναν πολύ ωραία δώρα σε νέους πελάτες...


«Πρόκειται για πολιτική δίωξη και άθλια στοχοποίηση μου. Η εξήγηση είναι απλή. Είχα όλους αυτούς τους λογαριασμούς γιατί ήθελα τα πολύ ωραία δώρα που έδινε η κάθε τράπεζα με το άνοιγμα καινούργιων» είπε ο πρώην υπουργός, εναντίον του οποίου απαγγέλθηκαν πρόσφατα κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Μία τράπεζα στους πέντε λογαριασμούς μου έδινε ένα σετ μαχαιροπήρουνα, μια άλλη ένα πολύ ωραίο στυλό, ενώ ήθελα τέσσερις ακόμα λογαριασμούς για να πάρω το πλήρες σετ με πυρέξ και τάπερ που ήθελε πολύ η σύζυγός μου.»

Ο πρώην υπουργός εξέφρασε έκπληξη για το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί από τον μεγάλο αριθμό λογαριασμών που διατηρούσε, λέγοντας «δεν έχουν όλοι τόσους λογαριασμούς;»

Όσο για τις κατηγορίες για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ο πρώην υπουργός δήλωσε αθώος.

«Πρόκειται για ανυπόστατες κατηγορίες. Όλοι ξέρουν ότι το χρήμα δεν είναι μαύρο, είναι κόκκινο, μπλε, πορτοκαλί, κίτρινο και συγκεκριμένα τα πεντακοσάευρα που κατέθετα εγώ ήταν ένα πολύ ωραίο ροζ. Το θυμάμαι γιατί άρεσαν και στη γυναίκα μου.»

qualitative misinformation tovatraxi
digital image processed takis vorini

Δεν υπάρχουν σχόλια :